Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Αρχέλαος Κατερίνης – Κένταυρος Αγριάς Βόλου 30-32 σε φιλικό παιχνίδι

 Ένα πολύ καλό και δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Αρχέλαος Κατερίνης με την ομάδα του Κένταυρου Αγριάς Βόλου στο Β’ ΔΑΚ(Καταφυγιώτικα) με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με 32-30. Η ομάδα του Αρχελάου φέτος έχει στις τάξεις της ως επι το πλείστον νεαρούς παίκτες που μπαίνουν στα βαθιά νερά και αναμένεται να πάρουν ισχυρό “βάπτισμα του πυρός” στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Ακαδημία της Κατερινιώτικης ομάδας με τα τμήματα των Παμπαίδων και Παίδων να αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον της ιστορικής ομάδας του Αρχελάου.

Οι Βολιώτες φέτος έχουν πάρα πολύ καλή ομάδα είναι φαβορί για την άνοδο στην Α2 και έχουν επενδύσει πολλά θέλοντας να διαβούν την πόρτα των ισχυρών του χαντμπολ.

Διαθέτουν μια ταχύτατη ομάδα που παίζει άριστα τον αιφνιδιασμό στηριζόμενη στην πολύ καλή λειτουργία της αμυνας που είναι φύση επιθετική “κτυπωντας” με αυτοματισμούς που φέρνουν σε δύσκολη θέση την αντίπαλη ομάδα.

Έτσι στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μετα το πρώτο αναγνωριστικό 10λεπτο ανέβασαν στροφές και ανάγκασαν σε απανωτά αμυντικά λάθη τους νεαρούς παίκτες του Αρχελάου.

Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στην επίθεση όπου οι γηπεδούχοι “πουλούσαν” εύκολα την μπάλα και έδιναν το δικαίωμα στους Βολιώτες να επιχειρούν γρήγορες επιθέσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα το άνοιγμα του σκορ υπέρ τους με 19-13 που έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια έγινε ανάλυση στους παίκτες για τον τρόπο αντιμετώπισης του αντιπάλου γεγονός που φάνηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Αρχέλαος “έσφιξε” την άμυνα έπαιξε πάρα πολύ καλύτερα απο ότι στο πρώτο ημίχρονο και επιθετικά είχε πιο πολλές επιλογές απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Το 17-13 υπερ του Αρχελάου στην επανάληψη έδειξε πολλά για τους νεαρούς παίκτες της Κατερινιώτικης ομάδας που πήραν ένα πολύ καλό μάθημα απο τους Βολιώτες.

Η αντίδραση που έβγαλαν οι γηπεδούχοι επαλήθευσε με τον καλύτερο τρόπο τις τεράστιες δυνατότητες που έχουν οι νεαροί παίκτες που με την “βοήθεια” των παλιών καλούνται να κρατήσουν ψηλά το λάβαρο της σημαίας του Κατερινιώτικου χαντμπολ.

Στην πρεμιέρα ο Αρχέλαος παίζει στην Θεσσαλονίκη απέναντι στην ιστορική ομάδα του Φοίβου που έβαλε πλώρη για την Α1 Ανδρών και το δυνατό τεστ που έδωσε με τον Κένταυρο ήταν πάρα πολύ καλό για εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Αναστασίου Γεώργιος που είναι διαιτητής της Α1 Ανδρών.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΡΧΕΛΑΟΣ(Κοσμίδης Βασίλειος – Καρυπίδης Σάββας)

Παπανάκος Κώστας, Παπανάκος Χρήστος, Φουστάνης Ηλίας, Μαυρόπουλος Κώστας, Κουλόλι Κρίστο, Ασαρίδης Παναγιώτης, Θεοφανίδης Κώστας, Έξαρχος Γεώργιος, Χατζηϊωαννίδης Ιάσονας, Σαραντίδης Θεόδωρος, Τσαβές Δημήτριος, Μάνης Νικόλαος, Θυμιόπουλος, Εγγλέζος Αποστόλης, Ξεφτέρης Γιώργος, Ξώνης Σάκης, Κωνσταντάκης Άγγελος, Παρούσης Σωτήρης, Παπαδόπουλος Νικόλαος.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ(Παπαδόπουλος Θεόδωρος)

Μησιρλίδης, Αντωνιάδης, Μακρής, Χιώτης, Λαζάρου, Καλοποδάς, Λαζαρίδης, Μιχαλόπουλος, Χαλκιάς, Ελευθεριάδης, Χανιάς, Κούπας.

olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου