Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Σώθηκε χάρη στον απινιδωτή 20χρονος αθλητής

 Σοκαριστηκές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο για την φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας στην έδρα της Λίντεμανς Άαλστ κόντρα στην ομάδα του Πρωτοψάλτη Γκρίνγιαρντ Μασέικ, όταν στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης ο νεαρός 20χρονος λίμπερο Μάρτιν Πέριν κατέρρευσε μπροστά στα μάτια όλων μέσα στο τάραφλεξ.

Ο αθλητής έχασε τις αισθήσεις τους και αμέσως ο ιατρός του γηπέδου έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον 20χρονο άσο που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή. Στο κλειστό υπήρχε απινιδωτής, του οποίου και έγινε χρήση με αποτέλεσμα να επανέλθει ο καρδιακός σφυγμός του αθλητή. Μόλις η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε μετέβη αμέσως μετά σε νοσοκομειακή μονάδα για εξετάσεις και παρακολούθηση.

Η ομάδα του διεθνή μας ακραίου, Θανάση Πρωτοψάλτη έσπευσε να ενημερώσει ότι ο Μάρτιν μετά την ανάνηψη είναι σε καλά χέρια, ενώ ανέφερε ότι τόσο η μητέρα του αθλητή που ήταν παρούσα στο γήπεδο και είδε το συμβάν, όσο και όλος ο σύλλογος ευχαριστούν θερμά τους εθελοντές αλλά και τον γιατρό του γηπέδου για τη σωτήρια παρέμβαση.

“Είμαι σε καλά χέρια. Αισθάνομαι καλύτερα. Εύχομαι να επιστρέψω κοντά σας σύντομα φίλοι μου. Σας αγαπώ παιδιά”, ήταν το μήνυμα του Μάρτιν Πέριν”.

Άπαντες, φίλοι αλλά και αντίπαλοι, έσπευσαν να ευχηθούν στον 20χρονο να γίνει γρήγορα καλά.

Αν κάτι πρέπει να κρατήσουμε από τη σοκαριστικη ιστορία είναι ότι ο απινιδωτής είναι επιβεβλημένος σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις!

www.volleyplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου