Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Πιερικός - Μακεδονικός 1-0 Φιλική νίκη και τιμή στον αξέχαστο Παύλο Δήμου

Καλός και αισθητά βελτιωμένος ο Πιερικός, νίκησε 1-0 τον Μακεδονικό της SL2 χθές Σάββατο 8/10, στο γήπεδο της Ανδρομάχης. Η ομάδα της Πιερίας δείχνει σταδιακά τα δυνατά της στοιχεία κι αυτό ικανοποιεί τον Λεωνίδα Μπίλη γιατί βλέπει το πλάνο του να υλοποιείται. Όπως έχει δηλώσει ο Κατερινιώτης τεχνικός αυτή η ομάδα έχει ακόμη πολλά να δώσει και να δείξει και θέλει να είναι έτοιμη στην επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό επιδιώκει δουλεύοντας καθημερινά με τους συνεργάτες του.

Η αναφορά στην επίσημη σελίδα του Πιερικού:

 Νίκη 1-0 επί του Μακεδονικού στο χθεσινό φιλικό του Σαββάτου 8/10 και ικανοποίηση γιατί προήλθε μετά απο καλή εμφάνιση. 

Το πλάνο του Λεωνίδα Μπίλη και των συνεργατών του υλοποιείται και ο στόχος να παρουσιάζεται συνεχώς βελτιωμένη η ομάδα μας όσο πλησιάζει η έναρξη του ρωταθλήματος, γίνεται πράξη.

Η εικόνα μας ήταν καλή απέναντι σε έναν αντίπαλο που προετοιμάζεται για να αγωνιστεί φέτος στην SL2 και ανταποκριθήκαμε σωστά τόσο στην δική μας κατοχή μπάλας, όσο και σε αυτήν του αντιπάλου.

Το γκολ του Ευριπίδη Μιτακίδη μετά απο οργανωμένη επιθετική μας προσπάθεια έδωσε τη νίκη και χαροποίησε τους φιλάθλους μας, που έδωσαν το δικό τους παρόν και βοήθησαν τους ποδοσφαιριστές μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Προφυλάχθηκε ο Παναγιώτης Κατσαμάγκας και δεν αγωνίστηκε ο ανέτοιμος Πασκάλ Εμπουσί.  

Οι 11 που ξεκίνησαν:

Γκάρας, Κυπαρίσσης Γιώργ., Δεληγιάννης, Τουλίκας, Πιτσόλης, Μαυρίδης, Έντριτ, Χατζηκωνσταντίνου, Μιτακίδης, Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι:

Σπαρτιάτης, Μακρίδης, Καραθάνος, Κατσσιαμήτας, Παπαευαγγέλου, Αδαμίδης

Συγκίνησαν τα παιδιά της ΘΥΡΑΣ 5 που δεν ξέχασαν και τίμησαν  στον πρώην ποδοσφαιριστή μας Παύλο Δήμου. Η πρωτοβουλία τους "γέμισε" δυνατά συναισθήματα το γήπεδο και καταχειροκροτήθηκε απο τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές-προπονητές των δυο ομάδων.


Σήμερα Κυριακή 9/10 ο Λεωνίδας Μπίλης έδωσε ρεπό και άπαντες επιστρέφουν στις προπονήσεις αύριο Δευτέρα.

Επόμενο φιλικό της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ Β΄ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Κατερίνη. Σε περίπτωση που ξεκινήσει ααυτή την εβδομάδα το πρωτάθλημα της SL2 θα ανακοινωθεί άλλος αντίπαλος ώστε η πρετοιμασία μας να συνεχιστεί προγραμματισμένα μέχρι την επίσημη πρεμιέρα μας.

Καλή επιτυχία στον Μακεδονικό, ευχαριστούμε για το ταξίδι τους στην πόλη μας και το μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι.

Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας μας, για την παρουσία τους στο γήπεδο και την στήριξη τους, στους ποδοσφαιριστές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου