Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου 0-0 Μόνο το γκολ έλειπε απο το νεανικό και φιλόδοξο Πιερικό!

Παιχνίδι δυο ιστορικών συλλόγων, με στοχευμένα ωφέλη και συμπεράσματα ήταν το σημερινό φιλικό της ομάδας μας, απέναντι στον ποιοτικό Ολυμπιακό Βόλου, που ίσως ο καταρτισμός των ομίλων φέρει αντίπαλο μας στο φετινό πρωτάθλημα. 

Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο δικός μας Λεωνίδας Μπίλης και ο Σάκης Θεοδοσιάδης της σημερινής αντιπάλου ομάδας, αποτελούν δυο απο τους κορυφαίους προπονητές (βάση της πορείας, της εμπειρίας και των επιτυχιών τους), στην κατηγορία.

Μετά απο το "ανιχνευτικό" και καλά "διαβασμένο" απο τους δυο τεχνικούς πρώτο μέρος, το οποίο κύλησε χωρίς τις μεγάλες φάσεις, ήρθε το δεύτερο ημίχρονο και για μια ακόμη φορά οι ποδοσφαιριστές μας ξεδίπλωσαν τα πλούσια για την εποχή στοιχεία τα οποία αποκόμισαν μέσα απο την καθημερινή δουλειά κατά την περίοδο της προετοιμασίας τους.

Σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας που "πάτησαν" μόνο μια φορά μέσα στην περιοχή του τερματοφύλακα μας Δημήτρη Γκάρα με ένα δυνατό σουτ που έφυγε πολύ ψηλά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι, η ομάδα μας "έφτιαξε" και έχασε ευκαιρίες που άν τελείωναν στην αντίπαλη εστία, το σκορ θα ήταν σίγουρα εντυπωσιακό για το σύνολο του Λεωνίδα Μπίλη στο δεύτερο μέρος. 

Ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε μόνο με μακρινά σουτ να απειλήσει την εστία μας, χωρίς όμως ουσιαστικά να καταφέρει κάτι περισσότερο αφού η αμυντική μας λειτουργία, δεν άφηνε πολλά περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας απο το 60΄λεπτό και μετά παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο και έδειξαν ότι αποτελούν συνολικά μια "καλοκουρδισμένη" μηχανή, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα με ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά που τελικά δεν άντεξαν στην διαρκή πίεση και τα τρεξίματα που είχε ο Πιερικός επι 90 λεπτά αγώνα.

Ο Λεωνίδας Μπίλης ξεκίνησε με τους:

Γκάρας, Κυπαρίσσης Χατζηκωνσταντίνου, Τουλίκας, Πιτσόλης, Ιμπίσι, Σπαρτιάτης, Κατσαβάκης, Κατσαμάγκας, Κατσιαμήτας, Μαυρίδης 

Αγωνίστηκαν και οι:

Δεληγιάννης, Παπαδόπουλος Χ., Μιτακίδης, Μηλόπουλος

Η προετοιμασία μας συνεχίζεται με στόχο να παρουσιαστούμε έτοιμοι την έναρξη του πρωταθλήματος. Μετά το αυριανό ρεπό (Δευτέρα 24/10), οι ποδοσφαιριστές μας θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης 25/10.

Το επόμενο φιλικό μας, είναι το Σάββατο 29/10 στην Ελασσόνα, απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα και στήριξαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου