Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Μετρήσεις ετοιμότητας σε Χρήστο και Pascal - Αποκτήθηκε ο Σουηδός - Τα επόμενα φιλικά προετοιμασίας

 Ο Πιερικός επέστρεψε στις καθημερινές προπονήσεις συνεχίζοντας την προετοιμασία του, ενόψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Η σελίδα του συλλόγου της Πιερίας, αναφέρει σήμερα τα παρακάτω, ενημερώνοντας τους φιλάθλους:

Επιστροφή στο πρόγραμμα της προετοιμασίας απο χθές Δευτέρα 19/9, με τους παίκτες που πήραν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής να παίρνουν λιγότερο χρόνο δουλειάς στο γήπεδο και τους υπόλοιπους να βγάζουν κανονικά το ασκησιολόγιο της ημέρας.

Ο Λεωνίδας Μπίλης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του πρίν την έναρξη και ζήτησε ικανοποιημένος να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση, ενώ τόνισε στους νεαρότερους ότι η επιμονή και ο χρόνος που αφιερώνουν στο γήπεδο, είναι οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι τους για να πετύχουν τους στόχους τους.

Η λειτουργία σε επαγγελματικά πρότυπα είναι δεδομένη σε κάθε επίπεδο. Χθές βρέθηκε στην Κατερίνη ο κ. Χατζηλαμπρινός, συνεργάτης της ομάδας της Πιερίας, για να παρακολούθησει στην προπόνηση τους Χρήστο Παπαδόπουλο και Pascal Eboussi, να πραγματοποιήσει τις ανάλογες μετρήσεις στα πόδια τους ώστε να ενημερώσει το τεχνικό επιτελείο για την οδό που πρέπει να ακολουθήσουν οι δυο εγχειρισμένοι στους χιαστούς ποδοσφαιριστές, για να είναι απολύτως έτοιμοι όταν κληθούν να αγωνιστούν στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Μετά απο συνάντηση των ανθρώπων της διοίκησης με τον Σουηδό Έντριτ και συνομιλία με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, αποφασίστηκε να αποκτηθεί και σήμερα θα ολοκληρωθεί και επίσημα η μετακίνηση του στην ομάδα μας.

Παραμένει η εισήγηση του προπονητή μας, για την προσθήκη 2 "έτοιμων" παικτών ακόμη στην μεσοεπιθετική γραμμή, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ. 

Τέλος να θυμίσουμε τα τρία φιλικά παιχνίδια που ακολουθούν εν αναμονή έναρξης του πρωταθλήματος:

Κυριακή 25/9 με Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (στο Νέο Κεραμίδι)

Κυριακή  2/10 με ΓΑΣ στο Σβορώνο 

Κυριακή 9/10 με Μακεδονικό στο Ά ΔΑΚ

Ανάλογα με την ημερομήνια έναρξης του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί φιλικό με ΠΑΟΚ Β΄ ή ΠΑΟ Β΄ στην Κατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου