Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»: «PARANAUE» & μουσικά σχήματα της πόλης δίνουν τον ρυθμό

-1800 οι επιβεβαιωμένες συμμετοχές στον αγώνα έως σήμερα

Χρώμα και ρυθμό στη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή του αγώνα δρόμου, «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», την Κυριακή 09 Οκτωβρίου, αναμένεται να δώσουν επενδύοντας μουσικά τη διαδρομή από το Πλατανόδασος έως και το άγαλμα της Ελευθερίας στην κεντρική Πλατεία, μπάντες, Djs, μουσικά σχήματα πολιτιστικών συλλόγων κ.ο.κ.

Οι Paranaue, η δημοφιλής ομάδα κρουστών στα πρότυπα των blocos afros της Bahia στην Βραζιλία, θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος στο παράλληλο μουσικό πρόγραμμα του αγώνα. Το σχήμα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, από την ίδρυσή του το 2003 μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια και αναμένεται με τους έντονους ρυθμούς και την κίνησή του, να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μίγμα που θα εντυπωσιάσει θεατές και αθλητές.

Αναλυτικά, το μουσικό χάρτη της διαδρομής απαρτίζουν: το σχήμα Κρουστών PARANAUE (Πλατεία Ελευθερίας - Πεζόδρομος), το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης (Αφετηρία Πεζόδρομου – Σιντριβάνι), ο Dj GREGORY και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σβορώνου (Σβορώνος), ο Σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» & ο πολιτιστικός σύλλογος Ανδρομάχης «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» (Ανδρομάχη), Μουσικό Σχήμα του Ποντιακού Συλλόγου Παναγία Σουμελά (Τουρμπές - ΤΕΚΕΣ), το Μουσικό Σχήμα των Παρασκευά Χαλκίδη - Γεώργιου Μιχαηλίδη (Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης). Συμμετέχουν επίσης: μέλη των τμημάτων του Λαογραφικού Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Νεοκαισάρειας «ο Πόντος», του Ιστορικού Ποντιακού Συλλόγου Νεοκαισάρειας «ΚΟΤΖΑ-ΑΝΑΣΤΑΣ» και του Ομίλου Φίλων των Ανθρώπων και των Ζώων «Ο ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ - Νεοκαισάρεια». Επίσης, Dj στην αφετηρία και στον τερματισμό.

Κάθε στιγμιότυπο της διαδρομής θα αποτυπώσουν με το φωτογραφικό τους φακό, τα μέλη της Εφορείας φωτογραφίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών «ΙΡΙΔΑ», ενώ θα υπάρχει μέριμνα και για εναέριες λήψεις βίντεο/φωτογραφιών. Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ και όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με σειρά προτεραιότητας έως και την Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2022. Σε περίπτωση που οι 2000 συνολικά αριθμοί συμμετοχής διατεθούν νωρίτερα, για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν άμεσα και πριν από την προαναφερόμενη ημερομηνία. Ήδη οι επιβεβαιωμένες συμμετοχές προσεγγίζουν τις 1800.

Online εγγραφή: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=50a63f40c85d52836a261c1b75947544&l=GR&g=0

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2351 350516 & 2351047445 (Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου:  Νικηφόρος Γκόλτσιος & Γιώργος Μίχος). Στα παραπάνω τηλέφωνα μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι και για πληροφορίες που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές. Επίσης, για σχετικές διευκρινίσεις, στο email: oppapkaterinis@gmail.com.

Όπως είναι γνωστό, τον αγώνα – θεσμό διοργανώνουν ο Δήμος Κατερίνης - Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ». Ο αγώνας εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα εορτασμού των εκδηλώσεων απελευθέρωσης της πόλης, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου