Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ : ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΟΥ

 Του Γιώργου Καρανικόλα

Ο Αιγινιακός λίγες μέρες πρίν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του ο Αιγινιακός προχώρησε σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση, πιό συγκεκριμένα πήρε τον πολύπειρο τερματοφύλακα Γιώργο Κύρου που , την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον αήττητο πρωταθλητή της Α ' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, Αστέρα Τριποτάμου.

Ο 29χρόνος πορτιέρο ήδη ενσωματώθηκε στην ομάδα του Αιγινίου και αναμένεται να την βοηθήσει δυναμικά την προσπάθεια της την καινούργια σεζόν .

Ο εκ  Αλεξάνδρειας τερματοφύλακας έχει πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό αφού έπαιξε σε αρκετές ομάδες εθνικών κατηγοριών όπως : Νίκη Αγκαθιάς , Αλεξάνδρεια , Δόξα Μακροχωρίου , Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας , Αιγινιακός Ερμιονίδα κ.α. 

Ο Γιώργος Κύρου αμέσως μετά την μεταγραφή του στον Αιγινιακό δήλωσε 

" Ήρθα σε γνώριμο περιβάλλον που θα συμβάλει στην γρήγορη προσαρμογή μου . Ο Αιγινιακός έχει μεγάλη ιστορία και θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στην υλοποίηση των υψηλών στόχων μας . Είμαι βέβαιος η ομάδα ότι θα πρωταγωνιστήσει φέτος γιατί  λειτουργεί σ' επαγγελματικά πρότυπα .

Και το ρόστερ της είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό για μια αξιόλογη πορεία " .

Στις φωτό :

1) : Ο Γενικός γραμματέας Γιώργος Καρανικόλας εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου καλοσωρίζει τον Γιώργο Κύρου στον Αιγινιακό .

2) : Ο Γιώργος Κύρου υπογράφει δελτίο στην ομάδα της Βόρειας Πιερίας , παρουσία του Γιώργου Καρανικόλα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου