Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

"ΡΑΝΤΕΒΟΥ" ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Του Γιώργου Καρανικόλα

Το καφέ του Αιγινιακού στην εμποροπανήγυρη Αιγινίου αποτέλεσε για μια ακόμα χρονιά τον τόπο συνάντησης όλων των επωνύμων της Πιερίας και γενικά της Κεντρικής Μακεδονίας .

Χθές το παρόν έδωσε αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας κ.  Δημήτρης Μπέης , ο οποίος συναντήθηκε με ανθρώπους της Αιγινιώτικης ομάδας και είχε εκτενή συζήτηση για θέματα που την απασχολούν , δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση του . Ενώ με τον εργαζόμενο στο λογιστήριο του  ΑΧΕΠΑ και φίλαθλο του Αιγινιακού κ. Γιάννη Τερζή  είχαν τέτ α τέτ για ζωτικά νοσοκομειακά ζητήματα .

Λίγο μετά ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Στέργιος Τόκας παρευρέθηκε στο καφέ της ομάδας και αφού πρώτα είχε συνάντηση με τους παράγοντες του Αιγινιακού , είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Γενικό γραμματέα του συλλόγου Γιώργο Καρανικόλα , με τον οποίο  είχε εκτενή συζήτηση αναφορικά με την εγγραφή των ομάδων στο μητρώο της ΓΓΑ και  την αναστολή των πρωταθλημάτων  , σκορπίζοντας αισιόδοξα μηνύματα για την άμεση επανέναρξη αυτών .

Ο κ. Τόκας βρίσκεται κοντά σ' όλα τα σωματεία της Πιερίας και καταβάλει μεγάλες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια για την άνοδο του Πιερικού ποδοσφαίρου . Μάλιστα η παρουσία του στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ δίνει στην Ένωση μας οντότητα και δυναμική .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΎ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ευχαριστεί θερμά όλον τον επωνύμο και ανώνυμο κόσμο ,  καθώς και τους επαγγελματίες του Αιγινίου για την στήριξη τους στην Εμποροπανήγυρη Αιγινίου τόσο στο Καφέ , όσο και στο Parking της ομάδας .

Η συμπαράσταση τους αποτελεί την κύρια βάση για την λειτουργία του συλλόγου μας . και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την ανοδική πορεία του Αιγινιακού .

Για το Δ.Σ. του Αιγινιακού

Ο Γενικός γραμματέας

Γιώργος Καρανικόλας 

Στις φωτό διακρίνονται:

1) : Ο κ. Δημήτρης Μπέης ( αριστερά ) με τον κ.  Γιάννη Τερζή και τον Γιώργο Καρανικόλα .

2) : Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Στέργιος Τόκας με παράγοντες της Ένωσης και του Αιγινιακού σε παλαιότερη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου