Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γκίρνης των Ολυμπίων Κατερίνης

 Ακομα μια τεραστια επιτυχία για την Εθνική ομάδα της πάλης κατέκτησε ο Γκιρνης Ραφαήλ των Ολύμπιών Κατερίνης με το χάλκινο μετάλλιο για το 2022 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο που διεξήχθη στην κοσμοπολίτικη Κωνστάντζα της Ρουμανίας την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου .

Πιο συγκεκριμένα ο Κατερινιωτης γίγαντας κατάφερε μετά από τρεις νίκες και μία ήττα να κατακτήσει στην βαριά κατηγορία των +90 κιλών στην κατηγορία των εφήβων την τρίτη θέση και το τρίτο παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα  μέσα σε δύο αγωνιστικές χρονιές δύο στην πάλη στην άμμο και ένα στην ελληνορωμαϊκή .

Την Ελληνική αποστολή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων -νεανιδων  συμπλήρωσαν επίσης οι αθλήτριες των Ολυμπίων Κατερίνης Σκαμπαρδωνη Χριστελα και Περδικη Σοφία οι οποίες με αρκετά καλές εμφανίσεις κατέλαβαν την 6η και την 11η θέση αντίστοιχα . Την πόλη της Κατερίνης και τους Ολυμπιους εκπροσώπησαν επίσης ο αρχηγός αποστολής της Εθνικής ομάδας Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος και ο ομοσπονδιακός Προπονητής αντίστοιχα της Εθνικής ομάδας Μπαταλας Βασίλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου