Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Χωρίς γκολ αλλά με πολλά θετικά στοιχεία και υποσχέσεις ο Πιερικός

Με θετικά και αρνητικά στοιχεία το χθεσινό τέστ του νεανικού φετινού Πιερικού, στο εντός έδρας φιλικό με αντίπαλη την Κ20 ομάδα της Λάρισας. Στα θετικά η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη, οι ευκαιρίες που δημιούργησαν μέσα απο ορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης, τα πολλά χιλιόμετρα που έκαναν στην διάρκεια της αναμέτρησης σε μια εποχή που δεν είναι ακόμη έτοιμοι και η γενικότερη εικόνα μιας ομάδας που άν είχε το εύκολο γκολ θα γέμιζε απο πολύ νωρίς χρονικά, με προσδοκίες στους φιλάθλους της.

Στα αρνητικά στοιχεία που είδε και γνωρίζει ο Κατερινιώτης τεχνικός και οι συνεργάτες του, περιλαμβάνεται το "δύσκολο" γκολ και η ουσία που πρέπει να βγάζει γενικότερα μια πολύ καλή προσπάθεια σα την χθεσινή σε ένα απο τα επίσημα παιχνίδια που θα έρθουν, με ομάδες που θα παίξουν όπως η Λαρισινή μέσα στην Κατερίνη.

Σίγουρα η εμπειρία των Κατσιαμήτα και Κατσαμάγκα θα βοηθήσουν ουσιαστικά σε ανάλογες περιπτώσεις αλλά ο χρόνος δίνει το δικαίωμα στους Κατερινιώτες να βάλουν κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι τους, διορθώνοντας αυτά που αναζητούν λύσεις και έχει εντοπίσει το τεχνικό επιτελείο αλλά και βελτιώνοντας αυτά που πρέπει να έχουν στην μεγαλύτερη διάρκεια του κάθε αγώνα. 

Γι αυτό άλλωστε γίνεται η προετοιμασία και γι αυτό δουλεύουν κθημερινά προπονητές και παίκτες στο στρατόπαιδο του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας.

Στα συμπεράσματα περιλαμβάνεται και η απόφαση απόκτησης ενός ή δυο ποδοσφαιριστών ακόμη, έμπειροι, που θα βοηθήσουν να δοθούν λύσεις στα παραπάνω. Δύσκολα θα προχωρήσει η απόκτηση του Σουηδού Έντριτ γιατί αγωνίζεται σε θέση που ο Πιερικός έχει λύσεις. Η διοίκηση και οι προπονητές κινούνται πολύ προσεκτικά στο οικονομικό πλάνο της φετινής περιόδου και θα προτιμηθεί να "ρίξουν" χρήματα εκεί που "πονάει" η ομάδα, παρά σε κινήσεις εντυπωσιασμού.


Τα στοιχεία του αγώνα απο τη σελίδα του Πιερικού:

 "Ισόπαλο χωρίς τέρματα το πρώτο εντός έδρας φιλικό της ομάδας μας, με αντίπαλη την Κ20 της ΑΕΛ. Κάναμε παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, είχαμε πολλά για την εποχή τρεξίματα και διάθεση για την τρίτη ατη σειρά άτυπη νίκη των φιλικών μας αγώνων, η οποία όμως δεν ήρθε. 


Η κλειστή αμυντική γραμμή της Λαρισινής ομάδας, δεν άφησε πολλά περιθώρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να βρούν δίχτυα. Παρόλα αυτά, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και ορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης, στοιχεία επάνω στα οποία θέλει ο Λεωνίδας Μπίλης και οι συνεργάτες του να "χτίσουν" τον ΠΙΕΡΙΚΟ της νέας αυτής εποχής.

Δεν ήταν στην αποστολή ο τραυματίας Κατσαμάγκας και ο πρόσφατα αποκτηθείς, Κατσιαμήτας.

Νέο φιλικό την Κυριακή 25/9 στο Νέο Κεραμίδι, με τον συντοπίτη Εθνικό.

Οι έντεκα που ξεκίνησαν το παιχνίδι:

Γκάρας, Χατζηνικολάου, Τουλίκας, Πιτσόλης, Δεληγιάννης, Έντριτ, Κατσαβάκης, Μακρίδης, Μιτακίδης, Παπαδόπουλος, Κυπαρίσσης Γ.

Αγωνίστηκαν και οι:

Μπαλάφας, Καραθάνος, Μαυρίδης, Μότσιας, Παπαευαγγέλου, Κυπαρίσσης Αλ., Καλαϊτζής."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου