Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Τελετή Αγιασμού για το χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Το τμήμα χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης τέλεσε την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στο Β΄ ΔΑΚ τον Αγιασμό για την νέα αθλητική-αγωνιστική χρονιά 2022-2023.

Τον Αγιασμό έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος και έδωσε τις ευχές του στους αθλητές του Συλλόγου, τους προπονητές, την διοίκηση και τους γονείς. Στην τελετή του Αγιασμού παρευρέθησαν  η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπέττυ Σκούφα, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Φώντας Μπαραλιάκος, ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κ. Αλκίνοος Τασόπουλος, μέλη της διοίκησης του Συλλόγου, οι προπονητές του τμήματος χάντμπολ κ. Μάγδα Χοτοκουρίδου και κ. Βασίλης Κοσμίδης, γονείς και φίλοι του τμήματος χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης.


Το τμήμα χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης ευχαριστεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, για την τέλεση του Αγιασμού και την αγάπη που διαχρονικά δείχνει στον αθλητισμό. Επίσης ευχαριστεί όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή, καθώς και τον υπεύθυνο του κυλικείου του Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης τον κ. ΓΙΑΝΝΗ ΕΛ ΑΝΥ για την βοήθεια του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον μεγάλο χορηγό του τμήματος χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κ. Σαββίδη Χαράλαμπο (SAVVIDIS TEAM S.A. Διεθνείς μεταφορές) που μετά τον Αγιασμό, προσέφερε έναν υπέροχο μπουφέ με κεράσματα στους αθλητές μας και βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου