Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Ήττα στο φιλικό με το Νέο Κεραμίδι για τον Πιερικό

Την ήττα γνώρισε ο Πιερικός στο χθεσινό φιλικό του Νέου Κεραμιδίου και απέναντι στον τοπικό Εθνικό. Η σελίδα της ομάδας της Κατερίνης, αναφέρει για την αναμέτρηση τα εξής:

 Ήττα με 2-1 για την ομάδα μας, στο σημερινό φιλικό προετοιμασίας στο Νέο Κεραμίδι και απέναντι στον πιο έτοιμο Εθνικό.

Το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε στο πρώτο πεντάλεπτο της συνάντησης επηρέασε τους ποδοσφαιριστές μας που στο πρώτο μέρος ήταν καλύτεροι απο τους αντιπάλους τους, έχοντας όμως μια φλύαρη και άκαρπη υπεροχή. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί και μάλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Γκάρα, σε μια απο τις προσπάθειες τους.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μετά απο δικό μας λάθος, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της.

Οι πολλές αλλαγές απο τον Λεωνίδα Μπίλη και τον τεχνικό της αντίπαλης ομάδας, έφεραν την μείωση του σκορ με δυνατό πλασέ του Χρήστου Καραθάνου στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως η πίεση στην εστία των γηπεδούχων να καταφέρει κάτι περισσότερο. Έτσι έμεινε το 2-1 στο Νέο Κεραμίδι.

Το φιλικό απέναντι σε μια καλή ομάδα της Γ΄Εθνικής, ήταν χρήσιμο για τον Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του και έδωσε μια σαφή εικόνα της κατάστασης που βρίσκονται αυτή την εποχή τόσο οι ποδοσφαιριστές τους ατομικά, όσο και η ομάδα συνολικά. 

Αύριο Δευτέρα δόθηκε ρεπό και την Τρίτη θα επιστρέψουν άπαντες στο γήπεδο για την συνέχεια της προετοιμασίας. Στο φιλικό δεν πήραν χρόνο συμμετοχής οι Χρήστος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Κατσαμάγκας, Δημήτρης Βαρβαρέζος και Πασκάλ Εμπουσί.


Η ενδεκάδα που ξεκίνησε:

Γκάρας, Χατζηκωνσταντίνου, Τουλίκας, Πιτσόλης, Δεληγιάννης, Μαυρίδης, Ντότης, Μακρίδης, Κυπαρίσσης Γιώρ., Κατσιαμήτας και Κατσαβάκης.

Αγωνίστηκαν και οι:

Μιτακίδης, Κυπαρίσσης Αλέξ., Παπαευαγγέλου, Μότσιας, Καραθάνος, Έντριτ και Βέτσος.

Νέο φιλικό με τον ΓΑΣ στο Σβορώνο το επόμενο Σ/Κ.

Η διοίκηση του Πιερικού ευχαριστεί τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου για τη φιλοξενία και το γνωστό "Battlenet food & ball house" για τις πίτσες που πρόσφερε μετά το παιχνίδι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου