Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΜΕΛΙΚΗ

 Του Γιώργου Καρανικόλα

Στη γενέτειρα και μόνιμο τόπο διαμονής του Προπονητή του Αιγινιακού κ. Γιώργου Ντάμτσιου ΜΕΛΙΚΗ, (ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από εκεί . και  στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Βέροια, Ατρόμητο Περιστερίου, Παύλο Μελά Σταυρούπολης, Α.Σ. Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης, Νίκη Αγκαθιάς,

και ο τελευταίος "προπονητικός  σταθμός" ήταν  όταν κάθησε στον πάγκο στους ερυθρόλευκους της ιδιαίτερης πατρίδας του), θα γίνει το προσεχές Σάββατο ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον τοπικό Φίλιππο , ομάδα Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας  και τους κυανόλευκους του Αιγινίου , με ώρα έναρξης 4:30 μ.μ. Η αναστολή διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων αναγκάζει τα σωματεία να δίνουν φιλικούς αγώνες , προκειμένου να κρατήσουν την " φρεσκάδα " τους . και να παρουσιαστούν πανέτοιμες , όταν αυτά ξεκινήσουν . 

Πάντως το πρόβλημα είναι οξύ γιατί αφενός μέν παρατείνεται ζημιογόνα η προετοιμασία αυτών και η αγωνιστική κατάσταση τους αντί να βελτιώνεται μετριάζεται , αφετέρου τά έξοδα αυξάνονται κατά πολύ σε μια δύσκολη εποχή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που , βρίσκεται  ( και λόγο πανδημίας) , σε φθίνουσα τροχιά .

Οι Αιγινιώτες κλείνουν δύο μήνες προετοιμασίας ( άρχισαν προπονήσεις στις 25 Ιουλίου ) , με απρόβλεπτες συνέπειες όπως οι περισσότερες άλλωστε  ομάδες .

Κατά τα άλλα ο τεχνικός Γιώργος Ντάμτσιος θέλει να δεί την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του . Και θα χρησιμοποιήσει όλο το διαθέσιμο έμψυχο δυναμικό . Εκτός θα είναι ο Σταύρος Τουλκερίδης που βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας .

Στη φωτό ο προπονητής του Αιγινιακού Γιώργος Ντάμτσιος που θα  τσεκάρει την ομάδα του σε γνώριμο γι'αυτόν περιβάλλον .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου