Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Κατερίνης: Νέα παιχνίδια & ασφάλεια στην παιδική χαρά, στην περιοχή του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου

Στον εκτεταμένο κύκλο παρεμβάσεων σε 42 παιδικές χαρές και παράλληλα με τις 4 πρότυπες - σύγχρονες παιδικές χαρές, που ολοκληρώθηκαν στον πολεοδομικό ιστό και δόθηκαν προς χρήση στα παιδιά μας, εντάσσονται οι εργασίες και στην παιδική χαρά, στην περιοχή του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (οδός Τροίας & Μαυροκορδάτου).

Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στη βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής της παιδικής χαράς και στον εμπλουτισμό της με νέα παιχνίδια. 


«Εξασφαλίζουμε ένα ελκυστικό και ασφαλές περιβάλλον, προκειμένου παιδιά και συνοδοί  να περνούν το χρόνο τους ευχάριστα. Κύριος στόχος είναι να πληρούν όλες οι παιδικές χαρές τις προϋποθέσεις και τεχνικές προδιαγραφές που θέτει ο νόμος για την ορθή  λειτουργία τους, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των παιδιών μας. 

Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε συντονισμένα και σύντομα, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πιστοποίησης στο σύνολο των παιδικών χαρών» σημειώνει σε δήλωσή του,ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Κυριακίδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου