Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

"Λουκανικάκια" το ψέμα έχει κοντά πόδια. Θα κληθείς να λογοδοτήσεις για τα παραμύθια σου

 Δεν είμαιι άνθρωπος της πολιτικής. Ποτέ δεν ήμουν ούτε πρόκειται να γίνω. Απλά αγαπώ τον τόπο μου, τον αθλητισμό και τους χαμογελαστούς, ωραίους ανθρώπους!

Έβλεπα εδώ και χρόνια πως κινείται, με πόσο υπομονή, σοβαρότητα και τον τρόπο που αντιμετώπιζε ο παιδικός μου φίλος ο Κώστας τα πράγματα τότε σαν βουλευτής  και σήμερα στην ηγεσία του δήμου μας και πίστευα ότι όλοι στον χώρο, αν μη τι άλλο ήταν σοβαροί και λογικοί άνθρωποι που προσφέρουν στον τόπο και έχουν να δώσουν, να βελτιώσουν την καθημερινότητα μας.

Σήμερα πλέον, διαπιστώνω πως ο χώρος περιέχει και "σαβούρα". Ανθρωπάκια που φοράνε παντελόνια απο έξω και ζαρτιέρες απο μέσα και νομίζουν ότι με παραμύθια, κοριτσίστικα ψεματάκια και παραπληροφόριση, κάνουν πολιτική και προσφέρουν στην κοινωνία μας. Αστείοι τύποι, μίζεροι και "χαλασμένοι"... Φτηνοί, αρλεκίνοι.

Ευτυχώς, αισθάνομαι όμορφα και χαίρομαι που δεν συμμετέχουν στα κοινά αυτής της δημοτικής αρχής που εκπροσωπούμε!

Θεωρώ ότι σύντομα η ίδια η κοινωνία θα τους αποβάλλει, θα στείλει όλους αυτούς τους παραμυθατζήδες εκεί που είναι η θέση τους, εκεί που ανήκουν. Εκεί που πλέον δε θα μπορούν να κρύβονται πίσω απο γραφεία ισχυρών και σοβαρών ανθρώπων σαν τον σημερινό μας πρώτο πολίτη και δημότη μας, εκεί που θα "πέφτουν" τα παντελόνια τους, μόνα τους απο ντροπή και απο μέσα θα φαίνονται πεντακάθαρα οι ζαρτιέρες και τα φουστανάκια που φοράτε όλα εσείς τα ΜΗ συμπαθητικά και κομπλεξικά-αποκρουστικά  ανθρωπάκια κύριε "λουκανικάκια" μου. 

Το ψέμα έχει κοντά πόδια αχυράνθρωπε... Σύντομα θα το διαπιστώσεις κι εσύ και αυτοί που σε προβάλλουν και γίνονται μαζί σου καραγκιόζηδες.

Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου