Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Λύση συνεργασίας με Δαλαμήτρα - Εσωτερικό δίτερμα σήμερα στο Α΄ΔΑΚ

Δε θα συνεχίσει στον Πιερικό ο Τόλης Δαλαμήτρας με τη συνεργασία των δυο πλευρών να λύνεται κοινή συναινέσει. Ο Πιερικός θα κλείσει με μια νέα προσθήκη το κενό του έμπειρου ποδοσφαιριστή και ο Δαλαμήτρας, θα αναζητήσει πλέον το νέο του ποδοσφαιρικό προορισμό.

Η ανακοίνωση:

"Λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αποστόλη Δαλαμήτρα. Τον ευχαριστούμε πολύ για την άριστη συνεργασία την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο και την συναινετική του στάση απέναντι στην ομαδα μας, φέτος.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, με υγεία, σε κάθε νέο του εγχείρημα."

Η προπόνηση της Παρασκευής και το σημερινό δίτερμα

Προπόνηση με ζέσταμα στα βοηθητικά του γηπέδου του Πιερικού χθές Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα της εβδομάδας να κλείνει σήμερα Σάββατο με εσωτερικό δίτερμα (κεκλεισμένων των θυρων) στο κεντρικό γήπεδο του Ά ΔΑΚ. 

Το διάστρεμμα που υπέστη ο Παναγιώτης Κατσαμάγκας δεν ανησυχεί τον Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του, με τον έμπειρο επιθετικό όμως να μην ολοκληρώνει την χθεσινή προπόνηση και να αποχωρεί.

Ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας δεν εξασφάλισε άδεια απο την υπηρεσία του (ολοκληρώνει σε ένα μήνα τη στρατιωτική του θητεία) και θα μπεί απο Δευτέρα και πάλι στις προπονήσεις.

Ο Pascal Eboussi συνεχίζει την αποθεραπεία του, μπήκε σε χαλαρούς ρυθμούς με τους υπόλοιπους παίκτες και αναμένεται να κορυφώσει τέλος του μήνα και να μπεί έτοιμος 100% στο κανονικό ασκησιολόγιο της ημέρας.

Τέλος, η διοίκηση ξεκίνησε να "τρέχει" το φετινό χορηγικό της πρόγραμμα, με τις πρώτες επαφές να είναι γεγονός. Αρχικά θα ζητηθεί η επέκταση της συνεργασίας με τους περσινούς κατόχους διαφημιστικών πινακίδων στο στάδιο, στη συνέχεια θα γίνουν επαφές με νέους χορηγούς και στο τέλος θα διατεθούν και οι κάρτες διαρκείας, στους φιλάθλους του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου