Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα η Καλλιόπη Μαυρίδου - Σταύρος Σταυριανίδης: Πολλά συγχαρητήρια Καλλιόπη!

 Πολλά συγχαρητήρια στην  αθλήτρια του συλλόγου μας Μαυρίδου Καλλιόπη, η οποία πήρε την πρόκριση και θα  εκπροσωπήσει την χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε  εφήβων - νεανίδων, νέων ανδρών - νέων γυναικών και U21, που θα γίνει στο Ικόνιο της Τουρκίας, 26 με 30 Οκτωβρίου.

Συγχαρητήρια επίσης και στον προπονητή της Βασίλη Σταυριανίδη, για την  στοχευμένη και άοκνη δουλειά που κάνει με την αγωνιστική ομάδα του Budokan Karate Dojo,  η οποία δικαιώνεται απ' το αποτέλεσμα.

Stavros Stavrianidis

Η Καλλιόπη Μαυρίδου είναι γεννημένη στην Κατερίνη το 2006 από τον Κωσταντίνο Μαυρίδη και την Ευανθία Τσίπα. Ξεκίνησε τον αθλητισμό μέσω του Καράτε από 6 ετών στο Budokan Dojo Katerini υπό την επίβλεψη του δάσκαλου Βασίλειου Σταυριανίδη και από πολύ μικρή έδειξε τις ικανότητες και το ταλέντο της. Στο τελευταίο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατάφερε να διακριθεί και να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας την τρίτη θέση στην κατηγορία νέων γυναικών +59 κιλών που διεξήχθη στην Κατερίνη τον περασμένο Απρίλιο. 

Αυτή η διάκριση την έφερε στην εξαιρετική περίπτωση να διεκδικήσει μια θέση στην εθνική ομάδα στην κατηγορία -59 κιλών Νέων γυναικών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων- νεανίδων(14-15), νέων ανδρών-νέων γυναικών(16-17) και U21(18-21) που θα γίνει στο Ικόνιο της Τουρκίας, Στους αγώνες πρόκρισης της περασμένης Κυριακής (11 Σεπτεμβρίου 2022) στο Λουτράκι κατάφερε να νικήσει την συνδιεκδικήτρια της και να προκριθεί, εκπροσωπώντας την Ελλάδα αλλά και την πόλη μας την Κατερίνη. 

Καλή επιτυχία Καλλιόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου