Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κοντά σε νέες προσθήκες - Η διοίκηση δίπλα στην ομάδα

Σε ρυθμούς ενίσχυσης κινείται ο Πιερικός. Η διοίκηση δείχνει με κάθε τρόπο πως κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Η σελίδα του συλλόγου αναφέρει: 

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με στόχο την βελτίωση και τον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας που θα πρέπει να έχει η ομάδα μας, όταν ξεκινήσει επίσημα η αγωνιστική περίοδος. Μετέχουν τρείς νέοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αφήνουν καλές εντυπώσεις και άν αποκτηθούν, θα ενισχύσουν τη μεσαία και επιθετική μας γραμμή. 

Όπως όλοι οι παίκτες μέχρι σήμερα, έτσι κι αυτοί θα περάσουν απο το μικροσκόπιο του Λεωνίδα Μπίλη και των συνεργατών του πρίν παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Ο Πασκάλ Εμπουσί μπαίνει με προφυλάξεις στα αγωνιστικά παιχνίδια που γίνονται, ο Χρήστος Παπαδόπουλος παίρνει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ και ο Παναγιώτης Κατσαμάγκας, δυναμώνει το τραυματισμένο του πόδι και αναμένεται σύντομα να μπεί σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Χθές στο γήπεδο βρέθηκε σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου (έλλειπε μόνο ο πρόεδρος Γιάννης Λαζαρίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του στο εξωτερικό). Η διοίκηση έδειξε για μια ακόμη φορά έμπρακτα, πως βρίσκεται με κάθε τρόπο δίπλα στην ομάδα!

Την Παρασκευή 30/09/2022 και ώρα 17:30 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης - γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου. H Ακολουθία του Αγιασμού θα τελεστεί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Γεώργιο.

Το Σάββατο 1/10, θα δοθεί φιλικό παιχνίδι στο Σβορώνο, με αντίπαλο τον τοπικό ΓΑΣ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.30΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου