Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ΚΑΠΗ Κατερίνης αναλαμβάνουν δράση κατά του ηλικιακού ρατσισμού

Τα ΚΑΠΗ Κατερίνης αποτίνουν φόρο Τιμής στην Παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων συμμετέχοντας με τις δράσεις τους και προωθώντας την καμπάνια που οργανώνουν τα κράτη μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του ΟΗΕ για τον ηλικιακό ρατσισμό!

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου τα μέλη των ΚΑΠΗ θα ενημερώνουν τους δημότες για τον ηλικιακό ρατσισμό διανέμοντας ενημερωτικά φυλλάδια και γνωστοποιώντας την παγκόσμια καμπάνια.Στην συνέχεια η Παγκόσμια ημέρα θα εορταστεί στο χώρο του ΚΑΠΗ του Πάρκου (13.00) όπου θα προσφερθεί γεύμα σε μπουφέ με πλούσια κεράσματα και θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική!

«Η παγκόσμια στρατηγική υγιούς και ενεργούς γήρανσης 2021-2030 αναγνωρίζει τα εμπόδια που ο ηλικιακός ρατσισμός επιφέρει στην κοινωνία βλάπτοντας την υγεία και την ευημερία των ηλικιωμένων μας. Εμείς ως φορέας κοινωνικής πολιτικής αρνούμαστε να κατηγοριοποιήσουμε τους συμπολίτες μας και γι΄αυτόν τον λόγο στηρίζουμε τις δράσεις των ΚΑΠΗ μας και σας καλούμε να γιορτάσετε μαζί μας»επισημαίνει σε δήλωσή του,ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ ΙωάννηςΝταντάμης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου