Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ : ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΛΓΑΡΑ - ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΊΑΣ

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Εκμεταλλευόμενος την αναστολή διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων που , συνεχίζεται και το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Αιγινιακός θα δώσει φιλική αναμέτρηση στα Νέα Μάλγαρα με τον τοπικό Εθνικό , ομάδα Α' κατηγορίας της ΕΠΣΜ με ώρα έναρξης 5:00 μ.μ.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ντάμτσιου συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας , στο οποίο στοχεύει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο .


Στις φωτό :  

1) : Ο φετινός Αιγινιακός όπως παρατάχθηκε  σε πρόσφατο φιλικό αγώνα .

2) :  Ο τεχνικός των Κυανολεύκων κ. Γιώργος Ντάμτσιος .


ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΊΑΣ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΎ

Του Γιώργου Καρανικόλα

Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η ακαδημία ποδοσφαίρου του Αιγινιακού για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 . Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στο ΔΑΚ ΑΙΓΙΝΊΟΥ στις 3:30 μ.μ. και θα καταρτισθεί το πρόγραμμα ανά τμήμα .

Οι εγγραφές είναι σε εξέλιξη , γίνονται καθημερινά στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου " Γιάννης Παραλυκίδης στην αίθουσα τύπου  από 6:00 μ.μ.- 8:00 μ.μ. Περισσότερες πληροφορίες στον Τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας του συλλόγου κ. Νίκο Παππά τηλ. 6970022455 .

Την τεχνική ηγεσία των τμημάτων υποδομής απαρτίζουν : 

Ο κ. Δημήτρης Καπετάνος  που ,  συνεχίζει από πέρυσι το έργο του και η δίδα Μαρία Παυλίδου πρωτοεμφανιζόμενη , αμφότεροι πτυχιούχοι φυσικής αγωγής με ειδικότητα ποδόσφαιρο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου