Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ευχαριστήριο στον Σπύρο Κουλκουδίνα και τον Κώστα Τσακιρίδη

Ευχαριστήριο στον Σπύρο Κουλκουδίνα

Η διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αλλά και σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του συλλόγου της Πιερίας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πολιτευτή Ν.Δ. νομού Πιερίας Σπύρο Κουλκουδίνα για την διαρκή στήριξη του στην ομάδα μας.

Αποδεικνύοντας την αγάπη του για τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο και τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας, για μια ακόμη φορά πρόσφερε φαρμακευτικό υλικό γεμίζοντας το φαρμακείο της ομάδας μας, εξοπλίζοντας μας με όλα τα απαραίτητα σκευάσματα για όλη την ποδοσφαιρική περίοδο.

Χαιρόμαστε και αισθανόμαστε πιο ασφαλείς, όταν άνθρωποι σαν τον Σπύρο Κουλκουδίνα βρίσκονται δίπλα μας!

Ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Αναλυτή Ποδοσφαίρου Τσακιρίδη Κωνσταντίνο

Ολοκληρώθηκε μετά από 2,5 χρόνια συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΦΚ 1961 με τον έμπειρο Αναλυτή Τσακιρίδη Κωνσταντίνο. Ο Κων/νος κατά τη διάρκεια της συνεργασίας με την ομάδα μας, στην SuperLeague 2, FootballLeagueκαι Γ΄ Εθνική κατηγορία, απέδειξε την εργατικότητα και την αφοσίωσή του στο επάγγελμα του Αναλυτή αγώνων και ποδοσφαιριστών επιδεικνύοντας πλούσια προσόντα πάνω στο αντικείμενο της Ανάλυσης.

Συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα της Κατερίνης με τους προπονητές Παπαβασιλείου Σάκη, Θεοδοσιάδη Νίκο, Παναγιώτου Μάριο και Βαζάκα Γιώργο.

Η οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαριστεί τον Αναλυτή Κων/νο Τσακιρίδη για την μακροχρόνια συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας 

PIERIKOS FC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου