Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 Ο Δημοσιογράφος Γιώργος Καρανικόλας αποδέχτηκε πρόταση της " PELLA TV " και αρχής γενομένης από την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει την συνεργασία του με το κανάλι της Πέλλας στην αθλητική εκπομπή " SPORTIME " . 

Η γνωριμία -  φιλία του  υπογράφοντα με τον συνάδελφο του από το Κιλκίς Κώστα Ίντο  που ,  οριοθετείται από το 1987 αποτέλεσε την " ζεύξη "  για την  ολοκλήρωση της συμφωνίας .

Χθές συναντήθηκαν στο Αιγίνιο ο επικεφαλής του τήμ της εκπομπής κ.  Γιάννης Ταβακόπουλος και ρύθμισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της αθλητικής εκπομπής που , θα προβάλλεται εβδομαδιαία κάθε Τρίτη 7:00 μμ. - 9:00 μ.μ. και σ' επανάληψη κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα .

Ο Γιώργος Καρανικόλας θα έχει την επιμέλεια της ενημέρωσης από την Γ' Εθνική κατηγορία των Πιερικών ομάδων , καθώς και των  τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πιερίας .

ΕΥΧΕΤΉΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΎ

Το Διοικητικό συμβούλιο Αιγινιακού εύχεται  τον Γιώργο Καρανικόλα καλή επιτυχία στο νέο του βήμα στην Πέλλα Τηλεόραση . 

Είναι βέβαιο ότι , η  εμπειρία  , οι γνώσεις . και η αντικειμενικότητα που τον διακρίνουν , από το 1979 έως και σήμερα θ' αποτελέσουν εκ νέου την  πετυχημένη  " συνταγή " στην δημοσιογραφική του  πορεία .

Η αναγνώριση στο πρόσωπο του αντανακλά σ' όλη την οικογένεια της ομάδας μας . και μας ικανοποιεί ιδιαίτερα .

Για το το Δ.Σ. του Αιγινιακού

Ο αντιπρόεδρος 

Αργυρόπουλος Δημήτρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου