Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Θανάση Πιτσόλη ο Πιερικός

Ο Πιερικός συνεχίζει την προετοιμασία του, αναμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Η σημερινή ενημέρωση στη σελίδα του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, περιλαμβάνει τις παρακάτω πληροφορίες, με σημαντικότερη την επικείμενη συμφωνία με δυναμικό και συνάμα ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό:

 "Η προετοιμασία συνεχίζεται εντατικά, με τον Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του να βάζουν πλέον στόχο, το "μοντάρισμα" της ομάδας που θα αγωνιστεί (εκτός απροόπτου), στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας .

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλέον μεγαλύτερα διαστήματα ασκήσεων με μπάλα και τακτική, ενώ παράλληλα βελτιώνει και συντηρεί δύναμη και φυσική κατάσταση, χωρίς να μεταβάλλεται μέχρι την τελευταία εβδομάδα πρίν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά τον Σουηδό μεσοαμυντικό, ο Θανάσης Πιτσόλης με θητεία στις Κ20 Ηρακλή, Κέρκρυρας και ΠΑΣ, σε Λεβαδειακό, Αμβρυσσέα Διστόμου, Απόλλωνα Παραλιμνίου και σε πρωτάθλημα της Ισπανίας, προπονείται με την ομάδα μας με τις δυο πλευρές να είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία συνεργασίας. Είναι 23ών ετών κεντρικός αμυντικός.

Το Σάββατο θα δοθεί το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο Α΄ΔΑΚ, με αντίπαλο την Κ20 ομάδα της ΑΕΛ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.30΄ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Επόμενο φιλικό στις 25/9 με τον Εθνικό στο Νέο Κεραμίδι."

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Παναγιώτης Κατσαμάγκας, ώστε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη πρόσφατα και να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου