Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Στην τελική ευθεία ο 7ος Δρόμος Αλληλεγγύης Ι.Ν Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης

Σύσκεψη των επικεφαλής διοργανωτών του 7ου Δρόμου Αλληλεγγύης Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 στον Ιερό Ναό.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού, π. Κυριάκος Κοκελίδης, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» Ευγενία Γιάντσιου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Πιερίας Ασημίνα Πούλιου -  Περδίκη, ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα Αλέξανδρος Πούλιος, καθώς κ.α. μέλη της επιτροπής.

Μαζική συμμετοχή – ισχυρό το μήνυμα Αλληλεγγύης

Ο π. Κυριάκος Κοκελίδης αφού μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, έδωσε έμφαση στην συγκινητική υποστήριξη του κόσμου για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Πιερίας «σε μια εποχή που η βοήθεια αυτή κρίνεται επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε». Παράλληλα, ευχαρίστησε κάθε χορηγό και εθελοντή για την συνδρομή του, ενώ ευχήθηκε «καλό τερματισμό και καλή επιτυχία».

Διπλό το μήνυμα του αγώνα. Στροφή στην άθληση και στην κοινωνική Αλληλεγγύη

Ο Σύλλογος Δρομέων «ΖΕΥΣ» από το 2009 διοργανώνει αγώνες και καλεί τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι κοντά στο κέντρο της πόλης και δίνει την ευκαιρία ακόμη και σε έναν αρχάριο δρομέα να ζήσει την εμπειρία ενός δρομικού αγώνα τόνισε η κ. Γιάντσιου. Επιπλέον, κάλεσε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου «να λάβουν μέρος και να  στείλουν το μήνυμα της συμμετοχής και της κοινωνικής αλληλεγγύης».

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων στην πρώτη γραμμή, μέριμνά μας ειδικά τα μέλη που έχουν ανάγκη

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ασημίνα Πούλιου - Περδίκη αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλλουν στον αγώνα,  έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Πιερίας , ενώ μετέφερε τις θερμές ευχές για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ομαλή διεξαγωγή του.

Πανέτοιμα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής. Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες

Από την πλευρά του ο κ. Πούλιος ο οποίος διετέλεσε και επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων ενημέρωσε τους επικεφαλής για την πρόοδο των προετοιμασιών, ενώ έκανε λόγο για το συλλεκτικό μετάλλιο, το οποίο είναι ένα από τα ομορφότερα της διοργάνωσης. Ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη της επιτροπής για την στήριξή  τους και ζήτησε την κατανόηση του κόσμου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, το απόγευμα της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου.

Τις επόμενες ημέρες ο π. Κυριάκος θα ενημερώσει όλους τους φορείς που εμπλέκονται στον αγώνα όπως την Τροχαία, το Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τον Ιατρό του αγώνα Δημήτριο Παγωνίδη (απεσταλμένο του Ιατρικού Συλλόγου Κατερίνης)  και τους μεμονωμένους εθελοντές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΑΛΦΑ Νεφρολογικό Κέντρο Κατερίνης παρέχει το ασθενοφόρο, ενώ η Εταιρεία Νερό – Μεντεκίδης Α.Ε. προσφέρει όλα τα νερά του αγώνα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 7 το απόγευμα με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης και είναι συνολικής απόστασης 5.000 μέτρων. Οι εγγραφές συνεχίζονται. Πληροφορίες στο τηλ. 6976692445.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου