Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Το Σούπερ Καπ στον ΓΑΣ με το ευρύ 4-1. Ο δήμαρχος και η αντιπεριφερειάρχης τις απονομές! (φωτο)

 Καλύτερος ο ΓΑΣ Σβορώνου πήρε καθαρή και δίκαιη νίκη με σκορ 4-1 απέναντι στον κυπελλούχο Βατανιακό. Οι παίκτες του Σωτήρη Ζιώγα ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο και ισχυρό Βατανιακό του Γιώργου Ποτουρίδη, που σήμερα όμως δεν ήταν σε καλή αγωνιστική ημέρα.

Το σκορ άνοιξε ο Κατσιαμήτας στο 25ο λεπτό με όμορφη ενέργεια και ο Δημηνάς πέτυχε λίγο πρίν τη λήξη του πρώτου μέρους το 2-0, σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου μέρους ο Τσολακίδης πέτυχε δυο ακόμη τέρματα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και δίνοντας μια διαφορά που δύσκολα θα μπορούσε να καλυφθεί, σύμφωνα πάντα και με την εικόνα των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βατανιακός κατάφερε απλά να μειώσει με τον έμπειρο Βασίλη Λιόλιο σε 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Διαιτητής ήταν ο Πολυχρόνης, με πρώτο βοηθό τον Βρούζο, δεύτερο τον Μηνούδη ενώ την τετράδα συμπλήρωνε ο Παραδεισόπουλος.

ΓΑΣ Σβορώνου: (Σωτήρης Ζιώγας)

Κούζας, Χατζηθεοδωρίδης, Καραγκούνης, Τροΐρης, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος (60΄Σιδηρόπουλος), Κατσιαμήτας (60΄Ναρίνογλου), Μυστρίδης, Κυπαρίσσης (80΄Κυρτέγος), Δημηνάς (80΄Μακράκης), Τσολακίδης (70΄Κατσαμάγκας)

Βατανιακός: (Γιώργος Ποτουρίδης)

Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Παντζιάλας, Λιόλιος, Ανανιάδης, Ζώβληκας, Κολαξίδης, Παπαδόπουλος (75΄Πολυχρονιάδης), Παρδάλης (75΄Τσικαδέρης), Μητράκας (65΄Αδαμόπουλος).

Πολυτιμότερος παίκτης ο Δημήτρης Δημηνάς, ενώ βραβεύτηκε απο τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιο Τόκα, ο Κώστας Βρούζος για την πολυετή συμμετοχή του στο χώρο της διαιτησίας.

Το κύπελλο στους νικητές παρέδωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και στους ηττημένους η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, μαζί με τα μετάλλια στις αποστολές των δυο ομάδων.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου