Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Φιλικό στο Νέο Κεραμίδι ο Πιερικός την Κυριακή - Στις προπονήσεις 20χρονος διεθνής

Αξιόπιστο φιλικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή 25/9 ο Πιερικός, αντιμετωπίζοντας στο Νέο Κεραμίδι τον τοπικό Εθνικό. Η ομάδα της Κατερίνης δημοσιοποίησε τα τελευταία νέα της, στην σελίδα που διαθέτει και στην οποία αναφέρονται τα εξής:

<< Τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας μας συνεχίζονται με τον βαθμό δυσκολίας να αυξάνεται, σύμφωνα πάντα με τον προγραμματισμό του Λεωνίδα Μπίλη και των συνεργατών του. Ο έμπειρος τεχνικός δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο του και τονίζει με βεβαιότητα ότι ο Πιερικός θα είναι έτοιμος όταν πρέπει για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή στις 17.00 μ.μ. θα ξεκινήσει το φιλικό στο Νέο Κεραμίδι, με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό.

Στα μεταγραφικά, μετά την απόκτηση του 25χρονου Σουηδού Endrit Ibishi, ενσωματώθηκε και συμμετέχει στις προπονήσεις ο 20χρονος διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κ16 και Κ17, Βασίλης Ντότης. Πρόκειται για επιθετικό χαφ που μετά την Κ19 του Ολυμπιακού μετακόμισε πρίν 2 χρόνια σε ομάδα Α΄Εθνικής Τσεχίας, επέστεψε το καλοκαίρι στην Ελλάδα και πλέον ψάχνει το επόμενο βήμα της πορείας του στην χώρα μας.

Θα πάρει μέρος και στο Κυριακάτικο φιλικό στο Νέο Κεραμίδι και άν ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας μας, θα προχωρήσουν οι συνομιλίες για συμφωνία.

Τέλος, αποχώρισαν δε θα συνεχίσουν την προετοιμασία και δε θα αποκτηθούν, οι νεαροί Γιώργος Σκαμπαρδώνης και Άγγελος Σεϊταριδης που προπονούνταν με την ομάδα μας. Ο πρώτος ανήκε στην ΠΑΕ Ποντίων απο πέρσι τον Ιανουάριο και ο 2ος ήταν παίκτης της Κ20 του συλλόγου μας στην SL2. Ευχόμαστε στη συνέχεια, να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους!>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου