Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

ΕΛ.Π.ΠΙ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ MTB 2022/2023

 Το καλοκαίρι συνεχίζεται στην Πιερία .Δεν είναι λίγοι  και αυτοί  που  συνεχίζουν ακόμα τις  καλοκαιρινές διακοπές τους.  Βρισκόμαστε  στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως και φέτος  από τον Σεπτέμβρη, όπως κάθε χρόνο, συνεχίζουμε τα μαθήματα  ασφαλούς  ποδηλασίας για παιδιά από 1,5 μέχρι 16 ετών ΔΩΡΕΑΝ (personal trainer ή σε ολιγομελής ομάδες).

Με την συνδρομή και την υποστήριξη του καταστήματος «EXTREME sports & ΠΟΔΗΛΑΤΟ», με την επίβλεψη έμπειρων  επαγγελματιών  οδηγών , μοτοσυκλετιστών   αλλά κυρίως με  πιστοποιημένο  διασώστη, ξεναγό ποδηλασίας, ΜΤΒ Leader . Υπάρχει δυνατότητα  – και  ειδικός τρόπος – να μάθουν ποδήλατο και ενήλικες  που το επιθυμούν ! Σε απόλυτα ασφαλή  ειδικά διαμορφωμένο  και διακριτικό χώρο.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να χαρίσουμε ποδήλατα ή ατομικό εξοπλισμό προστασίας. Οι ΕΛ.Π.ΠΙ. είναι εθελοντική ομάδα και δεν  επιδοτούνται από κανένα πρόγραμμα .

 Για πιο προχωρημένους, οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ συνεχίζουν τις ασφαλείς ποδηλατικές  τουριστικές διαδρομές τους όλο τον χρόνο , ανάλογα με το επίπεδο του καθενός ,καλοκαίρι και χειμώνα , με κάθε είδους συνθήκες από την Παραλία και 0μ μέχρι… τον Μύτικα στα  2918μ !

Πέρσι μετά από παράκληση δεκάδων φίλων της ακραίας ποδηλασίας  από όλη την Ελλάδα ,τηλεοπτικών σταθμών κλπ. Παρουσιάσαμε με απόλυτη ασφάλεια και πως μπορεί να  γίνει  “ελεύθερη ποδηλατική κατάβαση -snowbiking- στο ΧΙΟΝI”! Η ποδηλατική ομάδα “EXTREMETEAM1” είναι και η μοναδική  ποδηλατική ομάδα σε όλη την Ελλάδα, που έχει κατέβει χιονοδρομική πίστα με συμβατικά/κανονικά ποδήλατα σε χιονοδρομική πίστα , χωρίς ΚΑΜΙΑ πτώση από το 2002 μέχρι σήμερα! Πληροφορίες: 2351073977 .

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ  ΕΛ.Π.ΠΙ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου