Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Greek Instagramers Events: 20 Social Media Photographers στην πόλη της Κατερίνης!

 
Τον Μάιο του 2022 η ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και την εταιρία τουριστικού Marketing Wise Ram πραγματοποίησαν 3ήμερο φωτογραφικό Project με τίτλο "#MY_KATERINI".

Στόχοι του Project:

Διοργάνωση ολοκληρωμένης φωτογραφικής εμπειρίας για 20+ Social Media Photographers της ομάδας μας

Προβολή της Κατερίνης σε εγχώριο και διεθνές κοινό αξιοποιώντας την δύναμη της εικόνας και των Social Media

Παραγωγή αξιόλογου φωτογραφικού υλικού για τις τουριστικές καμπάνιες της πόλης

Το πρώτο στάδιο του Project ολοκληρώθηκε σε 3 φάσεις:

ΦΑΣΗ 1η : ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 20 SOCIAL MEDIA PHOTOGRAPHERS – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Η πόλη φιλοξένησε 20 Social Media Photographers, μέλη της δραστήριας ομάδας μας, το διάστημα από 13 έως 15/5/22, προκειμένου να αποτυπώσουν με τον φωτογραφικό τους φακό την πόλη και την ευρύτερη περιοχή του παραλιακού μετώπου του Δήμου Κατερίνης. Ο Δήμος Κατερίνης παρείχε σε όλους δωρεάν μετακίνηση από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη με επιστροφή, διαμονή, γεύματα, μετακινήσεις εντός πόλης και ξεναγήσεις. Στην φωτογραφική αποστολή των 20 Social Media Photographers είχαμε την χαρά να εντάξουμε άλλους 20 φωτογράφους από φωτογραφικές ομάδες της Κατερίνης και των γύρω περιοχών.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι φιλοξενούμενοι influencers Ιnstagramers περιηγήθηκαν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό και στο Εργοστάσιο Εμποτισμού Ξυλείας, στην πόλη της Κατερίνης, ενώ την τελευταία ημέρα της δράσης περπάτησαν στην Παραλία και στην Ολυμπιακή Ακτή. Στο πλαίσιο της δράσης #My_Katerini, το πρωί του Σαββάτου της 14ης Μαΐου, παρουσία του Αναπληρωτή Δημάρχου Γιώργου Νταντάμη πραγματοποιήθηκε φωτογραφική εξόρμηση στο κέντρο της πόλης, με ανοικτή πρόσκληση των συνδιοργανωτών προς ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών τόσο από την πόλη της Κατερίνης όσο και από τις ευρύτερες γύρω περιοχές.

Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου