Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Φιλόδοξο ξεκίνημα στον Πιερικό!

 Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημέρα των προπονήσεων της προετοιμασίας χθές Δευτέρα 8 Αυγούστου. Ο Λεωνίδας Μπίλης με τους συνεργάτες του έπιασαν δουλειά, με στόχο να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα που θα εκπροσωπεί επάξια τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας και τους φιλάθλους του.

Το παρόν έδωσαν και οι άνθρωποι της διοίκησης του Πιερικού, με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Γιάννη Λαζαρίδη, τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Βασίλη Καπετανάκη, τον εξωδιοικητικό παράγοντα και πολιτευτή Σπύρο Κουλκουδίνα, τον ακούραστο εργάτη Βασίλη Τσακιρίδη και τον γενικό αρχηγό Μπάμπη Πεΐδη. Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης, εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο.

Προηγήθηκε το καλωσόρισμα των ποδοσφαιριστών στα αποδυτηρία και στη συνέχεια ακολούθησε ένα ελαφρύ πρόγραμμα προσρμογής και μετάβασης το οποίο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, μέχρι η ομάδα να μπεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στη χθεσινή προπόνηση πήραν μέρος πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά της περιοχής αλλά και έμπειροι ποδοσφαιριστές. Οι επαφές της επιτροπής μεταγραφών συνεχίζονται καθημερινά και αναμένεται να κορυφωθούν στο τέλος του μήνα, ώστε να ολοκληρωθεί κατά το μεγαλύτερο ποσοστό το φετινό ρόστερ και να μείνουν οι τελευταίες προσθέσεις για αρχές Σεπτεμβρίου. 

Κι αυτό γιατί υπάρχει ακόμη ανοιχτό το ενδεχόμενο, να ευνοηθεί  απο τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα των ομάδων της κατηγορίας και να παραμείνει ο Πιερικός στην SL2.


Παράλληλα κι ενώ δεν έχει λάβει η ομάδα τα χρήματα του στοιχήματος, γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες ώστε μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκινήσουν οι πληρωμές στους ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου και να μην κουβαλάει "βάρη" η ΠΑΕ σε περίπτωση ενεργοποίησης της, όποτε αυτό και άν συμβει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου