Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Εκδικάστηκε η έφεση στην καταγγελία κατά του Απόλλωνα Πόντου

 Ο μεγαλομέτοχος του Πιερικού Βασίλης Καπετανάκης εκπροσώπησε χθές τον Πιερικό στο εφετείο, με τον Βασίλη Γκαγκάτση, νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, να δηλώνει αισιόδοξος για την τελική έκβαση της καταγγελίας της ομάδας της Πιερίας κατά του Απόλλωνα Πόντου.

Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντκά, ίσως περισσόερο απο κάθε άλλη φορά, ιδιαίτερα μετά την αθώωση του Πιερικού και τα στοιχεία που προσκόμισε το νομικό επιτελείο στο εφετείο για την τιμωρία του Απόλλωνα και τους μείον βαθμούς που αντιστοιχούν σε 5 για κάθε μια απο τις 2 παραβάσεις. Να θυμίσουμε ότι οι Θεσσαλονικείς διώκονται για την παράνομη παρουσία 2 μελών της διοίκησης, στην οποία συμμετέχουν τρία μέλη συγγενικά (πρώτου βαθμού συγγένεια) εκ των οποίων ΜΟΝΟ ο ένας συμμετέχει νόμιμα. 

 Η SL2 δείχνει να είναι πιο κοντά απο κάθε άλλη φορά κι αυτό γιατί μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Πιερικός είναι απο τις ομάδες που διαθέτει το ΜΚ των 350.000 ευρώ και την εγγυητική των 150.000 ευρώ και κινείται νομότυπα σε όλα τα επίπεδα. Άραγε πόσες ομάδες ακόμη απο αυτές που είναι στην κατηγορία ή απο αυτές που θα ανεβούν διαθέτουν τις ανάλογες προϋποθέσεις?

Στα αγωνιστικά, η επιτροπή μεταγραφών συνεχίζει τις επαφές της με νυν και νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα κληθούν να στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου. Απο την περσινή χρονιά, με διετές συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2023 δεσμεύονται 15 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σε περίπτωση παραμονής της ομάδας στην κατηγορία, θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που θα ....ξεκινήσει με τς πιο αισιόδοξες προβλέψεις να δείχνουν Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου