Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Συνέχεια με διπλές προπονήσεις και το πρώτο φιλικό το Σάββατο

 Μπήκαν στις διπλές προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Με ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης τα πρωινά και ασκήσεις με μπάλα και ατομική τεχνική τα απογεύματα. Το πρώτο φιλικό με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα το Σάββατο 27/8, βάζει στο πρόγραμμα και κομμάτια αγωνιστικής τακτικής, με τους ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Μπίλη να παίρνουν τα πρώτα στοιχεία που θα ζητήσει ο έμπειρος τεχνικός, όλη τη ποδοσφαιρική χρονιά που θα ακολουθήσει.

Στα μεταγραφικά το παζλ ολοκληρώνεται με προσεκτικές κινήσεις. Η διοίκηση του συλλόγου κινείται στοχευμένα και με ασφαλή βήματα ώστε να αποφευχθούν τα λάθη που θα βαρύνουν οικονομικά την ομάδα. Ποδοσφαιριστές που οι ικανότητες τους δεν είναι γνωστές στο τεχνικό επιτελείο και την επιτροπή μεταγραφών δεν θα αποκτηθούν, ανεξάρτητα άν έχουν προταθεί απο τους εκπροσώπους τους και οι επιλογές παικτών εκτός Πιερίας, θα είναι μάξιμουμ μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Έκλεισαν και θα ανακοινωθούν οι Διονύσης Μπαλάφας (ΠΑΟΚ Β΄), Κώστας Μακρίδης (Παναιγιάλειος),  Δημήτρης Γκάρας (ΑΟ Τρίκαλα), ανανέωσαν και μπήκαν στις προπονήσεις οι Πασκάλ Εμπουσί, Χρήστος Παπαδόπουλος και Γιώργος Δεληγιάννης, προπονείται με τον Πιερικό και θα αποκτηθεί ο Γιώργος Καλαϊτζής (Κοζάνη), όπως θα αποκτηθούν και νεαροί, ταλαντούχοι και φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές ομάδων της περιοχής μας, οι οποίοι μετέχουν απο την αρχή στην προετοιμασία, θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητες τους και να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο. 

Ανάμεσα τους και παιδιά που αγωνίστηκαν πέρσι στην Κ20 του Πιερικού.

Ο νέος διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Βασίλης Καπετανάκης και οι συνεργάτες του, δε βιάζονται. Κινούνται αργά αλλά συνάμα σοβαρά και μεθοδικά, έχοντας πάντα σα στόχο τα σημαντικά στοιχεία του σεβασμού και της αξιοπιστίας που πρέπει να χαρακτηρίζουν την ομάδα σε όλες τις εκδηλώσεις της. Αυτή είναι άλλωστε η επιθυμία του Κώστα Κουκοδήμου, που βάζει πλάτη και στηρίζει τον Πιερικό, ζητώντας απο όλους όσους εργάζονται για την ομάδα να δείξουν διάθεση και να κινηθούν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για το καλό της. Για το παρόν και το μέλλον της. Μέσα απο αυτή τη διαδικασία θα δημιουργηθεί ένας υγιής, αξιοπρεπής και βιώσιμος Πιερικός, που αργά ή γρήγορα θα είναι ...καταδικασμένος να πρωταγωνιστήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου