Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις - Εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις

 Συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού στις εγκαταστάσεις του Α ΔΑΚ, την έδρα του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, με τον Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του να δουλεύουν σε καθημερινή βάση για τη δημιουργία μιας ισχυρής και αξιόπιστης ομάδας, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται.

Απο την πλευρά της η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές της με ποδοσφαιριστές της περιοχής που αγωνίζονταν την περσινή περίοδο σε ομάδες εκτός Πιερίας και μπορούν να ανταπεξέλθουν αγωνιστικά στις υψηλές προσδοκίες της ιστορίας και του ονόματος του Πιερικού. 

Συγχρόνως κλείνει όλες τις εκρεμμότητες της ποδοσφαιρικής περιόδου που ολοκληρώθηκε στην SL2, με το σκεπτικό να μη μείνει καμίως απολύτως υποχρέωση της ΠΑΕ πρός παίκτες, προπονητές, προσωπικό και συνεργάτες απο την περσινή χρονιά, για τις επόμενες. Αυτά που πλήγωσαν τον σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια και του δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στο λειτουργικό του κομμάτι αλλά και στην υστεροφημία του, είναι σαφής εντολή του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και μέλλοντικό πρόεδρο Βασίλη Καπετανάκη, σε καμία περίπτωση να μην επαναλειφθούν. Σε αυτόν τον ορίζοντα εργάζεται καθημερινά ο ισχυρός παράγοντας της ομάδας της Κατερίνης και κλείνει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις.

Στο αγωνιστικό σκέλος αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει συμφωνία και σύντομα θα ανακοινωθούν οι Γιώργος Κυπαρίσσης και Μάριος Χατζηκωνσταντίνου. Νεαροί και πολλά υποσχόμενοι και οι δυο ποδοσφαιριστές, με τον πρώτο οουσιαστικά να επιστρέφει στον Πιερικό μετά απο μια πολύ καλή και γεμάτη χρονιά στην Γ΄Εθνική με τη φανέλα της Ερμιονίδας (5ος όμιλος) και τον δεύτερο να κερδίζει την άνοδο στην SL2 με τη φανέλα του Μακεδονικού. 

Χρήστος Παπαδόπουλος και Γιώργος Δεληγιάννης συμφώνησαν και συνεχίζουν και τη φετινή περίοδο στον Πιερικό, ενώ την Δευτέρα επιστρέφει και ο Πασκάλ Εμπουσί για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να μπεί στον ρυθμό των προπονήσεων. Παράλληλα και πρέπει να αναφερθεί αυτό, νεαροί, ταλαντούχοι  και φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές απο την περιοχή μετέχουν απο την αρχή της προετοιμασίας στις προπονήσεις, άφησαν καλές εντυπώσεις στο τεχνικό επιτελείο και ο Λεωνίδας Μπίλης ζήτησε να αποκτηθούν. Ανάμεσα τους και παιδιά που συμμετείχαν πέρσι στην Κ20.

Χρόνος υπάρχει, όπως και η περίπτωση να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία μέσα απο την επικείμενη αναδιάρθωση που δρομολογείται αλλά και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τις ΠΑΕ της SL 2 και δυσκολεύονται να δηλώσουν συμμετοχή για το νέο πρωτάθλημα. 

Οι ποδοσφαιιστές ολοκληρώνουν σήμερα Παρασκευή 19/8 τις καρδιολογικές εξετάσεις στην Κατερίνη και τα εργομετρικά τους στην Θεσσαλονίκη και απομένουν οι αιματολογικές, οι οποίες θα παματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το άλλο Σάββατο 27 Αυγούστου στην Πτολεμαΐδα με τον Εορδαϊκό. Ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς που στηρίζει ενεργά με την ίδια αγάπη τον ιστορικό σύλλογο της περιοχής, εξέφρασε την επιθυμία να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει τον δήμαρχο Κατερίνης, τον μεγαλομέτοχο Βασίλη Καπετανακη και τη διοίκηση του Πιερικού και να τους ξεναγήσει στην πόλη της Μακεδονίας.

Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί η παρουσία του Σπύρου Κουλκουδίνα και η μεγάλη στήριξη και βοήθεια που παρέχει εξωδιοικητικά στον Πιερικό με κάθε τρόπο και όποτε αυτό χρειαστεί. Ο πολιτευτής ΝΔ νομού Πιερίας, είναι και τη φετινή χρονιά στο πλευρό των ανθρώπων που διοικούν στον σύλλογο και βοηθάει ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ισχυρή και ικανή να πραγματοποιήσει τους φετινούς της στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου