Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ: ΜΕ ΕΘΝΙΚΌ ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ ΕΚΤΌΣ ΈΔΡΑΣ

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Υπό την επίβλεψη του Σάκη  Καραγεώργου έγινε η χθεσινή προπόνηση του Αιγινιακού μετά το διήμερο ρεπό του Δεκαπενταύγουστου. Ο Τεχνικός Γιώργος Ντάμτσιος λόγω του εορτασμού της Μεγαλόχαρης , απουσίαζε στην Καβάλα οικογενειακώς και επιστρέφει για το σημερινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο "  Ιωάννης Καλλιανίδης " στον Σιδηροδρομικό σταθμό Κατερίνης , κόντρα στον τοπικό Εθνικό που θ' αρχίσει στις 6:00 μ.μ.

Η ομάδα στο τελευταίο φιλικό στο γήπεδο της Νέας Ζωής απέναντι στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 παρά την ήττα ( 2 - 1 ) , παρουσίασε καλή εικόνα αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για χρήσιμα συμπεράσματα , αφού υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα που , θα χρειαστούν τον απαιτούμενο χρόνο μέχρι να εγκλιματιστούν πλήρως στον Αιγινιώτικο σύλλογο .

Απών αύριο θα είναι σίγουρα ο νεαποκτηθείς άσσος Γιώργος Καταχιώτης που , είναι τραυματίας. Και ευτυχώς ύστερα από τις εκτιμήσεις των γιατρών απέφυγε τα χειρότερα . και σύντομα θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους . 

Στο μεταξύ οι άνθρωποι του Αιγινιακού προετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη μουσική εκδήλωση με τον λαϊκό βάρδο Ζαφείρη Μελά και το επιτελείο του που , θα γίνει την Παρασκευή 26 Αυγούστου και ώρα 10:30 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου " Γιάννης Παραλυκίδης " .

Στη φωτό : Ο Σάκης Καραγεώργος (δεξιά ) συνεργάτης του προπονητή Γιώργου Ντάμτσιου , που εικονίζεται αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου