Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ικανοποίηση για το φιλικό στην Πτολεμαΐδα. Το Σάββατο στο Αιγίνιο με Αιγινιακό

 Στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας του έχει μπεί ο Πιερικός, με τον Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του, να συνεχίζουν με διπλές προπονήσεις το χτίσιμο της ομάδας που θα καταφέρει να ανταπεξέλθει σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. Κι αυτό γιατί η προοπτική να παραμείνει η ομάδα της Κατερίνης στην SL2, παραμένει ακόμη και ώς σήμερα ισχυρή.

Το φιλικό στην Πτολεμαΐδα με τον Εορδαϊκό έδωσε την πρώτη εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται αυτή την εποχή οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, χωρίς αυτό να αποτελεί όμως κριτήριο για τη συνέχεια. Οι καθημερινές επίπονες προπονήσεις επηρεάζουν την αγωνιστική εικόνα των παικτών, που με δεδομένο το έντονο στοιχείο της νεανικότητας, θα χρειαστούν χρόνο για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και αφού πρώτα "λυθούν" τα πόδα τους και προσαρμοστούν στις νέες μεγάλες απαιτήσεις-προκλήσεις. Τα πρώτα στοιχεία τους είναι ενθαρρυντικά, όπως και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν τον αντίπαλο και η πειθαρχία στο πλάνο των προπονητών τους.

Προφυλάχθηκαν και δεν πήραν χρόνο συμμετοχής ο Πασκάλ Εμπουσί που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θα είναι έτοιμος σε 15 ημέρες και ο Χρήστος Παπαδόπουλος που ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες τις προπονήσεις. Επίσης δεν ταξίδεψε με την αποστολή ο νεαρός Άγγελος Σεϊταρίδης γιατί ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση του.

Στα μεταγραφικά υπάρχει συμφωνία με δυο νέα παιδιά που είναι γνωστά στο τεχνικό επιτελείο και ήθελε ο Λεωνίδας Μπίλης στην ομάδα που "φτιάχνει". Ο πρώτος απο την Πιερία και ο δεύτερος απο γειτονική περιοχή. 

Ο λόγος για τον "δικό μας" 22χρονο επιθετικό Παναγιώτη Κατσαμάγκα, που έρχεται απο την Δόξα Δράμας και έχει παραστάσεις και απο τα Αγγλικά πρωταθλήματα, αρκετά έμπειρος για την ηλικία του και σίγουρα μια αξιόπιστη λύση στην γραμμή κρούσης της Κατερινιώτικης ομάδας.

Ο δεύτερος είναι ο Πολύκαρπος Κατσαβάκης, αριστεροπόδαρος χαφ, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, έχει κάνει ήδη μια ενδιαφέρουσα πορεία, περνώντας από τους Νέους του Ολυμπιακού (αγωνίστηκε και σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ με την Κ21), μάζεψε εμπειρίες στην Ισπανία με την Τεράσα, και πλέον θα φορέσει τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας με στόχο το μεγάλο άλμα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης στις προπονήσεις συμμετέχει και Ιταλός κεντρικός αμυντικός, τον οποίο τσεκάρει ο Λεωνίδας Μπίλης με τους συνεργάτες του, πρίν παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Το ερχόμενο Σάββατο ο Πιερικός θα ταξιδέψει στο Αιγίνιο για το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της φετινής περιόδου, αυτή τη φορά με τον ιστορικό Αιγινιακό που επέστρεψε ισχυρός και φιλόδοξος στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου