Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Ο καθιερωμένος αγιασμός του Αιγινιακού

 ΑΓΙΑΣΜΌΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΌ

Του Γιώργου Καρανικόλα

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου " Γιάννης Παραλυκίδης " ο καθιερωμένος αγιασμός του Αιγινιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου .

Τον αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς των δύο ενοριών του Αιγινίου , της Κοιμήσεως Θεοτόκου ο σεβαστός πατέρας κ. Ηλίας και του Αγίου Ανδρέα ο σεβαστός πατέρας κ. Ιωάννης . Από πλευράς Δήμου Πύδνας - Κολινδρού το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Βασίλης Παππάς, σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Και από το ιατρικό τήμ η κ. Ελένη Τριανταφυλλίδου .

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Αιγινιακού ο κ. Καρανικόλας απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό . Ευχόμενος καλή επιτυχία , στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές ,  με υγεία να υλοποιηθούν οι στόχοι τους ,στο πρωτάθλημα της Α ' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ομιλία του κ. Παππά πρός τους παίκτες της ομάδας . Ακολούθησε προπόνηση στο ΔΑΚ Αιγινίου . Και αύριο θα γίνουν τα " αποκαλυπτήρια " του Αιγινιακού στο δυνατό φιλικό αγώνα με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου που θα διεξαχθεί στο "  Γιάννης Παραλυκίδης " στις 6:00 μ.μ. 

ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ : ΦΙΛΙΚΌ ΣΤΙΣ 17/8  ΣΤΟΝ  ΣΤΑΘΜΌ 


Φιλικό αγώνα με τον Εθνικό Κατερίνης έκλεισε ο Αιγινιακός .

Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο "  Ιωάννης 

Καλλιανίδης " την Τετάρτη  17 Αυγούστου και ώρα 18:00 μ.μ.

Υπάρχει πλούσια προϊστορία από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις κυρίως στην Α' κατηγορία Πιερίας και στην Δ ' εθνική κατηγορία , ενώ ο Εθνικός δυναμώνει το ρόστερ του και προετοιμάζεται για την μεγάλη .... επιστροφή .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου