Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

ΟΙ ΑΝΑΜΝΉΣΕΙΣ .... ΞΑΝΑΓΥΡΊΖΟΥΝ

Του Γιώργου Καρανικόλα

Η Μουσική εκδήλωση του Αιγινιακού την προσεχή Παρασκευή στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου " Γιάννης Παραλυκίδης " με τον Ζαφείρη Μελά και τον σολίστ Σταύρο Παζαρέντζη στάθηκε η αιτία να ξανανταμώσουν τρείς άνθρωποι που παλαιότερα οι συναντήσεις τους ήσαν συχνότερες .

Πρόκειται για τον ηχολήπτη Χρήστο Παπάζογλου ο οποίος στην λαϊκή βραδιά θα είναι ο υπεύθυνος για τον ήχο και τον φωτισμό του προγράμματος ( την Κυριακή έκανε επιθεώρηση του γηπεδικού χώρου της εκδήλωσης ) , για τον παλιό αθλητή του ΠΑΟΚ στο άλμα τριπλούν Γιάννη Τερζή και τον υπογράφοντα .

 Η φιλία και των τριών κρατάει από παλιά ...  την εποχή που , ήσαν μαθητές στο Γυμνάσιο Αιγινίου  την δεκαετία του 1970 ( τέλος) . και μετέπειτα ...

Φυσικά είχαν πολλά θυμηθούν  από το παρελθόν σε αθλητικό επίπεδο και όχι μόνο . 

Ο χρόνος όσο κι αν είναι αμείλικτος δεν μπορεί να σβήσει τέτοιους άρρηκτους φιλικούς δεσμούς , όπως και στους προαναφερθέντες ( στη φωτό ααπο αριστερά Γιάννης Τερζής , Χρήστος Παπάζογλου και Γιώργος Καρανικόλας).


" ΟΡΓΑΣΜΌΣ " ... ΣΤΟ "   ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΊΔΗΣ "

Του Γιώργου Καρανικόλα

Με την ευκαιρία της Μουσικής εκδήλωσης της Παρασκευής με τον Ζαφείρη Μελά στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου " Γιάννης Παραλυκίδης ", αλλά και της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-23 , η έδρα της Αιγινιώτικης ομάδας αλλάζει όψη με έργα καθαριότητας και καλωπισμού των χώρων ( αποδυτήρια  , γραφεία , WC , κερκίδες και περιβάλλον χώρος ) . 


Ήδη εδώ και μέρες συνεργεία του Δήμου Πύδνας -  Κολινδρού αλλά και εθελοντές εργάζονται πυρετωδώς , ώστε όλα να είναι πεντακάθαρα και όχι μόνο . και το γήπεδο την προσεχή Παρασκευή να είναι πανέτοιμο απ' όλες τις πλευρές για να  δεχθεί πλήθος κόσμου . Ο Αιγινιακός είναι ένα ζωντανός οργανισμός από την ιστορία του μέχρι σήμερα . Και η εύρυθμη λειτουργία είναι παράδειγμα πρός μίμηση .

Στις φωτό οι εργαζόμενοι επί τω ...έργω !!! .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου