Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Αύριο Δευτέρα 8/9 (19.00΄) η πρώτη του Πιερικού

 Η αβεβαιότητα συνεχίζεται για τον Πιερικό, αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η όποια εξέλιξη θα βρεί την ομάδα της Κατερίνης, απροετοίμαστη.

Ήδη έχουν γίνει πολλές επαφές με ποδοσφαιριστές εντός και εκτός Πιερίας, με προτεραιότητα να δίνεται σε παίκτες της περιοχής που αγωνίζονται σε εθνικά πρωταθλήματα και δε φορούσαν πέρσι τη φανέλα του Πιερικού. Συγχρόνως όμως, υπάρχει και η επαφή με ποδοσφαιριστές εκτός Πιερίας, οι οποίοι αν χρειαστεί να αποκτηθούν, θα είναι ήδη τσεκαρισμένοι για τις αγωνιστικές τους δυνατότητες απο το τεχνικό επιτελείο.

Αρχικά ο Λεωνίδας Μπίλης με τους συνεργάτες του, θα έχουν την ευκαιρία να δούν ποδοσφαιριστές που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να αγωνιστούν στην ομάδα. Ανάμεσα τους θα είναι και αυτοί που θέλει ο έμπειρος τεχνικός να δεί, καθώς και παίκτες της περσινής ομάδας αλλά και της Κ20 που αγωνίστηκε στο  πρωτάθλημα Νέων της περσινής SL2.
Το αυριανό ραντεβού δόθηκε στις 18.00΄ στο γήπεδο, με έναρξη προπόνησης 19.00΄.

Η χρονιά σίγουρα ξεκινάει με πολλά ερωτηματικά αλλά και πολλές ελπίδες ότι ο Πιερικός θα καταφέρει να δικαιωθεί στον αγώνα του και να παραμείνει στην κατηγορία. Ο σύλλογος είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα και η συνεργασία ΠΑΕ, ερασιτέχνη και Δημάρχου Κατερίνης, εξασφαλίζουν την ηρεμία και την βεβαιότητα, ότι όλα θα πάνε καλά για την ομάδα της Κατερίνης. 

Έναρξη στις 19.00΄λοιπόν, για την αυριανή (Δευτέρα 8/9) "πρώτη", με τις ελπίδες και τα όνειρα των αγνών φιλάθλων για έναν ισχυρό Πιερικό, βάσιμα να συνεχίζονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου