Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Εορδαΐκός - Πιερικός 0-3 στο πρώτο φιλικό της φετινής περιόδου

Με τρία γκολ που πέτυχαν στο 16' ο Μιτακίδης, στο 61' Αλέξανδρος Κυπαρίσσης και το 70' ο Μαυρίδης, κέρδισε ο Πιερικός τον Εορδαϊκό στο πρώτο φετινό του φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Πτολεμαΐδα. Η νεανική ομάδα της Πιερίας ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, πειθαρχημένη και σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Ο Λεωνίδας Μπίλης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαριστές του, δίνοντάς τους χρόνο συμμετοχής μετά απο περίπου 3 εβδομάδες προετοιμασίας κι αφού ο Πιερικός ολοκλήρωσε τα εργομετρικά του και τις ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών του. 

Επόμενο φιλικό την ερχόμενη Κυριακή 4/9 με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο.

Εορδαϊκός (Χάρης Βοριαζίδης): Μιχαηλίδης, Βούρτης, Τρούπκος, Στεργιόπουλος, Πούλιος, Ρούσης, Χιμολλάρι, Μπαλίτσας, Ταγγίδης, Ανδρονικίδης, Ματούλας.

Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Γκάρας, Καραθάνος, Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης, Δεληγιάννης, Μαυρίδης, Καλαϊτζής, Δαλαμήτρας, Μιτακίδης, Δανάς, Γιώργος Κυπαρίσσης.

Αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος και οι Μπαλάφας, Βαρβαρέζος, Αλέξανδρος Κυπαρίσσης, Βέτσος, Αλχαζίδης, Σκαμπαρδώνης, Μότσιας, Παπαευαγγέλου και ο υπο δοκιμήν Πετράκης.

Φωτο: Αθλητική Ανασκόπηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου