Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Εκπληκτικός ΓΑΣ μέσα στη Βέροια, 0-1 με γκολ του Κυπαρίσση

Την πιο σπουδαία νίκη των φετινών φιλικών αναμετρήσεων πανηγυρίζει από το απόγευμα του Σαββάτου ο ΓΑΣ Σβορώνου καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 0-1 μέσα στη Βέροια κόντρα στην ισχυρή τοπική ομάδα η οποία αγωνίζεται στη Superleague 2.

Η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα πραγματοποίησε μία πολύ μεστή και πειθαρχημένη εμφάνιση, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους γηπεδούχους και δραπέτευσε από την Ημαθία με μία απόλυτα δίκαιη νίκηη οποία δίνει μεγάλη «ένεση» αυτοπεποίθησης στην ομάδα ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της.

Το χρυσό τέρμα για την ομάδα μας το πέτυχε ο Νίκος Κυπαρίσσης στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης έπειτα από κλέψιμο του ίδιου και εύστοχο τελείωμα.

Στο 6’ η Βέροια απείλησε με το πλασέ του Δεμηρτζόγλου το οποίο εξουδετέρωσε ο Κούζας.

Στο 10’ έπειτα από φαρμακερή σέντρα του Κυπαρίσση από την αριστερή πλευρά, ο Τσολακίδης δεν πρόλαβε να εκτελέσει σε κενή εστία.

Στο 20ο λεπτό ο Τσολακίδης απείλησε με σουτ όμως η μπάλα πέρασε για λίγο εκτός εστίας.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντουμάνηςεπιχείρησε να σκοράρει με πλασέ αλλά ο Κούζας έδειξε και πάλι τα αντανακλαστικά του και απέκρουσε σωτήρια.

Στο δεύτερο μέρος δε σημειώθηκε κάποια αξιόλογη στιγμή μπροστά από τις δύο εστίες, με τον ΓΑΣ να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι και να φεύγει από τη Βέροια με ένα σπουδαίο, έστω και σε φιλική αναμέτρηση διπλό.

Ο ΓΑΣ Σβορώνου ευχαριστεί από καρδίας του ανθρώπους της Βέροιας για την υποδειγματική φιλοξενία που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας μας και τους εύχεται ό,τι καλύτερο στη νέα σεζόν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΠΣ Βέροια (Κωνσταντίνος Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Στίκας, Ισαακίδης, Μασούρας, Ορφανίδης, Μπουολί, Δεμηρτζόγλου, Μπουκουβάλας. 

ΓΑΣ Σβορώνου (Σωτήρης Ζιώγας) : Κούζας (73’ Αδάμος), Καραγκούνης (80’ Βούλγαρης), Χατζηθεοωρίδης, Τροίρης, Μυστρίδης, Δημητρουλόπουλος (60’ Κατσαμάγκας), Κόλα, Κατσιαμήτας (70’ Μακράκης), Τσολακίδης (80’ Καραμήτρος),Δημηνάς, Κυπαρίσσης (67’ Σιδηρόπουλος).

Επόμενη αναμέτρηση για το ΓΑΣ την προσεχή Τετάρτη (31/8) απέναντι στο Δία Δίου στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος».

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου