Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Τεράστια οικονομικά προβλήματα οι ΠΑΕ της SL2 - Δικαίωση Δημάρχου και διοίκησης ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Άρχισαν τα ...όργανα στην Super League 2 και όσα επιμελλώς είχαν κρυφτεί κάτω απο το χαλάκι απο τους διοικούντες της λίγκας, εμφανίσθηκαν με εμφατικό τρόπο αφού τα οικονομικά προβλήματα είναι υπαρκτά, μεγάλα και για κάποιες ΠΑΕ ίσως και καταδικαστικά για το μέλλον τους στην κατηγορία.

Απέναντι σε όλα αυτά ένας υγιής οικονομικά ΠΙΕΡΙΚΟΣ, που έχει δρομολογησει με συνέπεια όλες του τις υποχρεώσεις και ατενίζει με αισιοδοξία και αξιοπιστία το μέλλον του.

Οι εξελίξεις πλέον δικαιώνουν το Δήμαρχο Κατερίνης και την ΠΑΕ της Πιερίας, που είχαν επανειλλημένα τονίσεότι στο χώρο υπήρχαν πολλά σάπια ...καράβια τα οποία λιμνάζουν σε βρώμικα νερά, έτοιμα να βουλιάζουν. 

Η ιστορική ομάδα της Κατερίνης δηλώνει υπερήφανη που έμεινε μακριά απο πάσης φύσεως "παιχνίδια" όπως επίσης αποδείχθηκε μάταιος ο κόπος του κάθε Λεουτσάκου να περισώσει τον σάπιο στόλο του. Σύντομα θα καταλάβουν κι αυτοί που δε το είχαν καταλάβει, ότι ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος γνωρίζει καλά σαν τεχνοκρατης, ότι στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο ο Βασίλης Καπετανακης ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να εγγυηθεί την βιωσιμότητα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ,  την ώρα που πολλές ομάδες της κατηγορίας, ομολογημένα έχουν βουλιάξει.

Το δημοσίευμα ιστοσελίδας επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω:

 «Καμπανάκι» για τη νέα σεζόν, που προβλέπεται δύσκολη, έκρουσε η Super League 2.

Οι ομάδες με την κάνουλα κλειστή και με την αναμονή σε υπολογισμένα έσοδα τα οποία δεν έχουν δοθεί ακόμα, βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Τα παραπάνω προκύπτουν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης (26/7), όπου εκφράστηκε η έντονη ανησυχία σε όλα τα επίπεδα, που αγγίζει ακόμη και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.


Στο ΔΣ αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στην ΕΡΤ, κάτι που ήδη έγινε, προκειμένου να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα για τα μπόνους που ανέρχονται στο 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά και να γίνει κουβέντα για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ζητήθηκε και συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε να αναλυθούν οι αντικειμενικές δυσκολίες της Super League 2. Εκεί δεν αποκλείεται να τονιστεί η αδυναμία για την πρώτη σέντρα της σεζόν λόγω οικονομικών θεμάτων, τα οποία οφείλονται και στην καθυστέρηση των χρημάτων από το ποσοστό του στοιχήματος.

Θα ακολουθήσει επαφή με τον ΠΣΑΠΠ τόσο για το καλεντάρι όσο και για ζητήματα των παικτών, ενώ σε ό,τι αφορά τα χρέη των ΠΑΕ θα ζητηθεί να δοθεί το 30% πρώτα και τα υπόλοιπα όταν καταβληθεί το ποσό από το στοίχημα.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση στην Super League 2 δεν είναι καλή και άπαντες ελπίζουν να λυθούν τα οικονομικά θέματα πριν είναι αργά. Αντιλαμβάνετε κανείς πως χωρίς τα χρήματα από το στοίχημα, την καταβολή του μπόνους και το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο, η εκκίνηση της νέας σεζόν μοιάζει με απίθανη εξίσωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου