Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Αναγέννηση Κολινδρού: Νέες μεταγραφές, ανανεώσεις και καλοκαιρινό party 30/7

Προσθέτει ποδοσφαιριστές με εμπειρίες η Αναγέννηση στο ρόστερ της, με την αρχική εικόνα να δείχνει πως υπάρχει διάθεση για τη δημιουργία μιας ομάδας που την επόμενη χρονιά θα πρωταγωνιστήσει.

Η διοίκηση ανακοίνωσε τα νέα αποκτήματα με τον σύλλογο του Κολινδρού να έχει έρθει σε συμφωνία με παίκτες απο την Πιερία και τη γειτονική Ημαθία.

Έτσι οι Σωτήρης Ζιάκας, Θυμιόπουλος Δημήτρης και Θυμιόπουλος Νικόλας, Σπύρος  Πολύζος, Αλέξανδρος Μυσιούδης και Κωνσταντίνος Μυσιούδης, θα φορέσουν φέτος τη φανέλα της ιστορικής Αναγέννησης.

Παρέμειναν και συνεχίζουν στα ΤΣΑΚΑΛΙΑ, οι Γιώργος  Πατατούκας, Γιώργος Μαντζουράκης, Ραφαήλ Γούτσιος, Γιώργος Πρασσάς, Θάνος  Τόλιος και Χρήστος Παναγιωτίδης.

Το Δ.Σ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ανακοινώνει ότι η προετοιμασία της ομάδας θα αρχίσει στις 25 Ιουλίου. Επίσης ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον έμπειρο γυμναστή Ζουγκουρίδη Σταύρο ο οποίος θα είναι στο τεχνικό  team των ΤΣΑΚΑΛΙΩΝ.

Τέλος, η Διοίκηση οι ποδοσφαιριστές και το team της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ καλούν τους φίλους της ομάδας το Σάββατο 30 Ιουλίου στο καλοκαιρινό party που θα γίνει στον προαύλιο χώρο  του Α' Δημοτικού Σχολείου με τους δικούς μας D.J ...Keld , Nikos  Pellas, Nik Kalyvas, Debba,Manoloud για ένα party που θα μείνει αξέχαστο!!! 

Όλοι μαζί για  την αγαπημένη  μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου