Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Απαλάχθηκε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ απο την καταγγελία του Απόλλωνα Πόντου

 Μια ευχάριστη είδηση για τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας, που απαλάχθηκε απο την εις βάρος του καταγγελία απο τον Απόλλωνα Πόντου. Συνάμα η νομική αυτή επιτυχία σε πρώτο βαθμό, αποτελεί και την δικαίωση των ισχυρισμών του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Πιερικός Κώστα Καραφουλίδη, ο οποίος απο την πρώτη στιγμή υποστήριξε την αθωότητα της ΠΑΕ της Κατερίνης, λέγοντας πως δεν υπάρχει δόλος στην συγκεκριμένη παράβαση και δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη η ομάδα του Πιερικού.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της SL2, αναγνώρισε τα όσα υποστήριξε το νομικό επιτελείο του Πιερικού και κατέληξε στην απόφαση που απαλλάσσει την ομάδα της Πιερίας και επαληθεύει τους ισχυρισμούς του νομικού της συμβούλου. Εδώ θα πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα και στον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ Πιερικός στην Αθήνα Βασίλη Γκαγκάτση, που χειρίστηκε την υπόθεση με τον πλέον ιδανικό τρόπο, ώστε να αποδειχθεί η αθωότητα της Κατερινιώτικης ΠΑΕ.

Τέλος, αποδείχθηκε ότι ο ισχυρός ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι ενοχλητικός και δεν αρέσει σε κάποιους γνωστούς στους ποδοσφαιρικούς κύκλους ποδοσφαιροπαραγοντίσκους. Οι συγκεκριμένοι είναι πλέον γνωστοί στους κύκλους του μελανόλευκου στρατοπέδου, έχουν ονοματεπώνυμο και αποτελούν τους "εφιάλτες" του πιερικού ποδοσφαίρου, αφού αποδείχθηκε ότι έκαναν τα πάντα ώστε να γίνει γνωστό πως εν ενεργεία προπονητής απο την Πιερία, κατέχει το ...τεράστιο ποσοστό των 0,03% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Πιερικός. 

Η προδοσία είναι αποτρόπαιο αμάρτημα και θα φροντίσουμε να ονοματιστούν ώστε να γνωρίζει και ο κόσμος της περιοχής μας, ότι πρέπει να μην τους έχουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη και το χειρότερο; Ότι ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου