Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Εποχή Βασίλη Καπετανάκη στον ΠΙΕΡΙΚΟ

 Ενεργό ρόλο στα διοικητικά πράγματα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ λαμβάνει πλέον ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βασίλης Καπετανάκης. Η επόμενη ημέρα θα βρεί τον άνθρωπο που κατέχει το πλειοψηφικό ποσοστό μετοχών της Κατερινιώτικης ΠΑΕ να ηγείται του διοικητικού σχήματος, σε όποια κατηγορία κι άν αγωνίζεται η ομάδα την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Σήμερα ο Βασίλης Καπετανάκης βρέθηκε στην Αθήνα και εκπροσώπησε τον ΠΙΕΡΙΚΟ στο εφετείο και την υπόθεση της καταγγελίας κατά του Απόλλωνα Πόντου. Η έφεση δε συζητήθηκε αφού η υπόθεση πήρε αναβολή για την άλλη εβδομάδα. 

Στα αγωνιστικά τώρα, ο σχεδιασμός για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο έχει ξεκινήσει. Σήμερα η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με το νέο της προπονητή, τον οποίο θα ανακοινώσει και επίσημα αύριο το μεσημέρι. Το τεχνικό επιτελείο έχει επιλεγεί και σειρά παίρνουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το ρόστερ της επόμενης χρονιάς στον ΠΙΕΡΙΚΟ.

Πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου, είναι ένας ισχυρός ΠΙΕΡΙΚΟΣ που να μην μπεί σε περιπέτειες αν παραμείνει και σνεχίσει στην SL2 αλλά και θα πρωταγωνιστήσει με στόχο την άνοδο, σε μια διαφορετική περίπτωση που όμως δείχνει να μην είναι η επικρατέστερη. Όλα δείχνουν πως η πορεία θα συνεχιστεί στην ίδια κατηγορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου