Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας περιόδου

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με το νέο προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη, ξεκίνησε άμεσα ο σχεδιασμός της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας ισχυρός Πιερικός, σε όποια κατηγορία και άν αγωνίζεται.

Η χθεσινή απόφαση που καταδικάζει τον Απόλλωνα Πόντου και δικαιώνει την ΠΑΕ της Πιερίας ενισχύσει ακόμη περισσότερο την προοπτική της παραμονής στην SL2, με τα γεγονότα να αποδεικνύουν ότι ο Απόλλωνας παράνομα αγωνίστηκε στην κατηγορία και σε βάρος ομάδων που λειτουργούσαν στα πλαίσια της νομιμότητας.

Η επιτροπή μεταγραφών που αποτελείται απο τον τεχνικό Λεωνίδα Μπίλη, τον βοηθό του Παναγιώτη Αμανατίδη και τον γενικό αρχηγό της ομάδας Μπάμπη Πεΐδη, ξεκίνησε να εργάζεται για την δημιουργία του φετινού ρόστερ και να ενημερώνουν τον μεγαλομέτοχο Βασίλη Καπετανάκη για όλες τις εξελίξεις. Οι πρώτες επαφές ξεκίνησαν με ποδοσφαιριστές απο την Πιερία που ανήκαν στην περσινή ομάδα του Πιερικού, με τους περισσότερους να ζητάνε χρόνο για να απαντήσουν και να δείχνουν πως τους ενδιαφέρει περισσότερο η προοπτική της SL2 και όχι της Γ΄Εθνικής. Το σίγουρο όμως είναι πως ο Πιερικός δε θα περιμένει κανέναν. Ήδη χρονικά η ομάδα πιέζεται γιατί πρέπει να προχωρήσει. Οι επιλογές και οι προτάσεις είναι πάρα πολλές και καταφθάνουν καθημερινά στα γραφεία του Κατερινιώτικου συλλόγου. 

Η προετοιμασία ορίστηκε να ξεκινήσει στις 8 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Α΄ΔΑΚ και στη συνέχεια η ομάδα να αναχωρήσει και να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο σε περιοχή που προσφέρει καλύτερες προϋποθέσεις και συνθήκες. Σύντομα θα γνωρίζουμε που. 

Μέχρι τις 8/8 λοιπόν, ο Πιερικός θα έχει "χτίσει" σε μαγάλο βαθμό το ρόστερ του και αν μέχρι τότε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται, θα κρατήσει 4-5 κενές θέσεις, οι οποίες θα "γεμίσουν" με ποιοτικούς παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και το πιθανότερο, αυτοί θα είναι απο το εξωτερικό. Αυτό θα εξασφαλίσει τη δυναμική που θα χρειαστεί η ομάδα στην SL2 για να μη μπεί ξανά σε περιπέτειες και για να αποδώσει με αγωνιστική και βαθμολογική ηρεμία καλύτερο ποδόσφαιρο απο αυτό που μπόρεσε να παίξει την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Τέλος θα πρέπει να ξεκαθαριστεί για μια ακόμη φορά αυτό που μετέφερε ο Βασίλης Καπετανάκης στον γενικό αρχηγό της ομάδας και είναι εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου. Ότι αναξάρτητα με το άν παραμείνει ή όχι κάποιος απο τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ και τη νέα περίοδο και η ομάδα του οφείλει χρήματα, θα εξωφληθεί απο τον Πιερικό σύμφωνα με το ποσό που έχει να λαμβάνει μόλις η ομάδα εκταμιεύσει τα χρήματα απο το στοίχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου