Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Αθλητικός Σύλλογος Κατερίνης ΧΟΥΡΟΝ- Ευχαριστήριο

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι και υποστηρικτές των πολεμικών τεχνών και αθλημάτων, το 5ο Φεστιβάλ  ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ_ΧΟΥΡΟΝ_V που διεξήχθη στην Κατερίνη στις 3/07/2022 στο Β΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο στέφθηκε με επιτυχία.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κατερίνης ΧΟΥΡΟΝ και το Δ.Σ. απευθύνουν τις ευχαριστίες τους στον Δήμο Κατερίνης και τον Οργανισμό Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) για την συμβολή τους ως συνδιοργανωτές στην εκδήλωση. Τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο για την έμπρακτη συμπαράσταση, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και τον Πρόεδρό της κ. Θωμά Σμιάρη για την άψογη συνεργασία και τον συντονισμό και την διασωστική ομάδα Πιερίας κ. Αθηνά Γεραρίδου, για την προσφορά πρώτων βοηθειών. Πολλά συγχαρητήρια στην κριτική επιτροπή για το υπέροχο έργο της στο Ρινγκ και στα τατάμι και την γραμματειακή υποστήριξη.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην εκδήλωση τον κ. Γεώργιο Τσιαλό, Πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ, τον κ. Δημήτρη Μπέη και την Βουλευτή Πιερίας Σύριζα κ. Μπέττυ Σκούφα.

Επίσης όλους τους συναδέλφους Προπονητές απ΄ όλη την Ελλάδα όπου με το δυνατό παρών τους αφύπνισαν τον θεσμό στην πόλη μας ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ ΧΟΥΡΟΝ, προσφέροντας θέαμα και ψυχαγωγία στις τέχνες μάχης με τους καταπληκτικούς μαχητές τους.

Τους φίλους επιχειρηματίες της πόλης μας που στηρίζουν κάθε χρόνο με κάθε τρόπο την εκδήλωση.

Σας ευχαριστώ

Με τιμή

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΥΡΙΔΗΣ

 Εκπαιδευτής μαχητικών τεχνών – Διοργανωτής – Συντονιστής διοργάνωσης Τημενίδαι

Αθλητικός Σύλλογος Κατερίνης ΧΟΥΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου