Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Κατερινιώτης επιχειρηματίας στο πλευρό του Δημάρχου αναλαμβάνει τον ΠΙΕΡΙΚΟ

 Η αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων του ιστορικότερου και ισχυρότερου ποδοσφαιρικού συλλόγου της Πιερίας, έχει φτάσει στην κορύφωση αφού η επόμενη αγωνιστική περίοδος πλησιάζει και οι εξελίξεις θα κρίνουν το μέλλον του Πιερικού.

Ένα μέλλον όμως που ακόμη είναι ανοιχτό όσον αφορά την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο "άρχοντας του βορρά". Κι αυτό γιατί η περίπτωση να συνεχίσει να αγωνίζεται στην SL2 είναι ανοιχτή και μάλιστα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, χωρίς όμως να είναι τίποτε βέβαιο και ανακοινώσιμο ακόμη.

Όπως και να έχει, ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου παίρνει σάρκα και οστά, με τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο να εμπιστεύεται την επόμενη ημέρα του συλλόγου σε γνωστό επιχειρηματία της πόλης μας, ικανό στη διαχείριση και έμπειρο στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο νέος παράγοντας της Κατερινιώτικης ομάδας δεν αξιώνει να αποκτήσει το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ, ούτε ζητάει εγγυήσεις για την ανάληψη της τεράστιας ευθύνης που φέρει η δυναμική του συλλόγου της Πιερίας. Αντίθετα θα είναι ο δυνατός συμπαίκτης του Δημάρχου και ο άμεσος συνεργάτης του στην διοίκηση της ομάδας. 

Μάλιστα οι δυο άντρες συμφώνησαν να παραμείνει στο πλευρό του Δημάρχου ανεξάρτητα απο την κατηγορία που θα παίζει ο Πιερικός την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. 

Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για την Γενική Συνέλευση η οποία θα αναδείξει το νέο διοικητικό σχήμα του οποίου θα ηγείται ο νέος συνεργάτης του Δημάρχου στον Πιερικό, με τους νέους (και παλιούς) παράγοντες που θα αποτελούν το Δ.Σ. της ομάδας. Μιας νέας ομάδας που θα κληθεί να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια, αξιοπιστία και δυναμική, σε όποια κατηγορία συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου