Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Καμία ανησυχία για Αποστολόπουλο-Καραγκιολίδη. Έφεση κατά απόφασης για Απόλλωνα Πόντου

 Τα γνωστά παπαγαλάκια στην Κατερίνη άρχισαν για μια ακόμη φορά τα ...τραγουδάκια τους, με τους ανθρώπους που διοικούν τον σύλλογο όμως να μην ανησυχούν καθόλου για τις δυο αποφάσεις που (εν γνώση τους) κοινοποιήθηκαν για τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών Αποστολόπουλο και Καραγκιολίδη.

Αναμένουμε να λειτουργήσει με τα ίδια ευαίσθητα αντανακλαστικά και κατά των άλλων ομάδων ο κος Λεουτσάκος και η παρέα του. 
Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί το ΦΙΑΣΚΟ - ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, όπως και οι υπόλοιπες ΠΑΕ δεν έχει πάρει ακόμη τα χρήματα απο το ΣΤΟΙΧΗΜΑ αλλά παρόλα αυτά έχει καταφέρει να κλείσει τις υποχρεώσεις του απέναντι σε τρίτους και να είναι σε αναμονή ώστε να εξοφλήσει και τους υπαλλήλους της εταιρίας (παίκτες, προπονητές, κλπ), όταν πραγματοποιηθεί η εκταμίευση των χρημάτων αυτών. Κι έτσι θα γίνει.

Απο εκεί και πέρα δημιουργούν για μια ακόμη φορά ερωτηματικά οι επιθέσεις που δέχεται ο σύλλογος απο τους γνωστούς μπαχαλάκηδες της ποδοσφαιρικής απαξίωσης της περιοχής μας αλλά και ελεγχόμενη μερίδα τύπου. Σύντομα όλοι αυτοί θα πάρουν τις απαντήσεις τους απο τα γεγονότα που για μια ακόμη φορά, θα διαψεύσουν τις κακοήθειες τους.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ κατέθεσε σήμερα έφεση στην πρωτόδικη απόφαση για την υπόθεση του Απόλλωνα Πόντου και θα κυνηγήσει τον κάθε εμπλεκόμενο μέχρι τέλους. Είμαστε σε κατάσταση αναμονής και περιμένουμε την κλήση συμμετοχής στην SL2.

Οι καλοί, αγνοί φίλαθλοι της ομάδας δε θα πρέπει να ανησυχούν. Η ΠΑΕ και ο Δήμαρχος αποδεικνύουν καθημερινά, με ΕΡΓΑ και όχι λόγια, ότι είναι αποφασισμένοι να καθαρίσουν το όνομα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ απο παλιές ...αμαρτίες και συνάμα να λειτουργήσουν με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα το σύλλογο, ώστε να μην δημιουργηθούν νέες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου