Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Δήμος Κατερίνης: Κέφι & χαμόγελα στην καλοκαιρινή γιορτή των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες

Με πολλά χαμόγελα, κέφι και δημιουργικότητα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, η καλοκαιρινή γιορτή των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες του Δήμου Κατερίνης.

Τα παιδιά και το προσωπικό ανέδειξαν τις μουσικοχορευτικές τους ικανότητες, ενώτραγούδια, γυμναστικές επιδείξεις, εκπλήξεις και πυροτεχνήματα δημιούργησαν μια όμορφη, συγκινητική ατμόσφαιρα για τους γονείς, συγγενείς και φίλους που παρέστησαν.

Διαχρονικά  με την εμπειρία και το μεράκι να διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργική απασχόληση των ωφελούμενων παιδιών, η λειτουργία των ΚΔΑΠ ΑμεΑ καταδεικνύει το σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται στις δομές του Δήμου.


Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ., Στάθης Κεραμιδιώτης, ο οποίος  συνεχάρη το προσωπικό για την διοργάνωση, ενώ εξήρε το σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται στις δομές: «Σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Δημάρχου,Κώστα Κουκοδήμου, με ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι. Θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε με γνώμονα την παροχή υψηλών και στοχευμένων υπηρεσιών για τα παιδιά μας»τόνισε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στους γονείς. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου