Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Ο Γιώργος Παμλίδης επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα

 Μετά από ένα χρόνο απουσίας, διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης (2021/2022) ο Γιώργος Παμλίδης επέστρεψε... και τυπικά στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έκανε τρεις εξαιρετικές σεζόν (2018/2021). 

Η ανακοίνωσε που εξέδωσαν οι Ηπειρώτες: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Παμλίδη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 28χρονος επιθετικός γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου του 1993 στην Κατερίνη και ξεκίνησε την καριέρα από τον Θερμαϊκό Κορινού πριν μετακομίσει στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. 

Με τις εμφανίσεις του ανάγκασε τον Εργοτέλη την σεζόν 2015-15 να τον κάνει δικό του. Στην ομάδα του Ηρακλείου μέτρησε 15 συμμετοχές και 2 ασίστ και τον Ιανουάριο του 2015 φόρεσε την φανέλα της ΑΕΛ μέχρι το τέλος της σεζόν με την οποία μέτρησε πέντε συμμετοχές. 

Την σεζόν 2015-16 επέστρεψε στον Εργοτέλη με τον οποίο σε 13 ματς είχε 3 γκολ πριν μετακομίσει στην Κέρκυρα τον Ιανουάριο του 2016. Στους Φαίακες παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2018 μετρώντας συνολικά 45 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ.

Εκείνο το καλοκαίρι ήρθε το κάλεσμα του Π.Α.Σ. και στα τρία χρόνια παραμονής του ήταν από τους βασικούς συντελεστές τόσο της ανόδου όσο και της επόμενης χρονιάς που ο Π.Α.Σ. εντυπωσίασε με το ποδόσφαιρο του. Το 2021 αποφάσισε να μετακομίσει στον Απόλλωνα από τον οποίο αποχωρεί έχοντας 26 συμμετοχές και 3 γκολ.

Καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.»

Στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ΠΑΣ ο έμπειρος επιθετικός υποστήριξε: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. 

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα μας και βρέθηκα πάλι ανάμεσα σε φίλους. Όπως όλοι οι συμπαίκτες μου έτσι κι εγώ θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ανυπομονώ να αγωνιστώ πάλι στους Ζωσιμάδες.»

www.amna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου