Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Στέργιος Μπουσνάκης: «Η προσφυγή στη δικαιοσύνη είναι δεδομένη» (βίντεο)

 Αποκαταστάθηκε η δολιοφθορά στον αγωγό λυμάτων του Σβορώνου

-Για ακατανόητη ενέργεια κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, ο οποίος εμμένει στην απόφαση για διερεύνηση της υπόθεσης από τη δικαιοσύνη

Τουλάχιστον δύο μέρες επισταμένων εργασιών από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ χρειάστηκαν, για να αποκατασταθεί η δολιοφθορά που υπέστη το δίκτυο μεταφοράς λυμάτων μεταξύ αντλιοστασίου Σβορώνου και Νεοκαισάρειας.

Το συνεργείο της ΔΕΥΑΚ σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί το εύρος του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί στο συγκεκριμένο φρεάτιο, όταν κλήθηκε από κατοίκους του Σβορώνου να διορθώσει το πρόβλημα της επιστροφής λυμάτων στα φρεάτια κατοικιών της περιοχής.


Όπως έγινε γνωστό, ήδη από την Τετάρτη το πρωί, το πρόβλημα εντοπίστηκε σε φρεάτιο όπου άγνωστος ή άγνωστοι, για ακατανόητους μέχρι στιγμής λόγους άνοιξαν το καπάκι και έριξαν πέτρες εντός του φρεατίου, φράζοντας τη ροή των λυμάτων προς το αντλιοστάσιο. 

Οι εργασίες αποκατάστασης αποδείχθηκαν πολύ πιο δύσκολες και σύνθετες, αφού ο δολιοφθορέας ή οι δολιοφθορείς, έφραξαν το φρεάτιο βάθους 7 μέτρων με τεράστιες πέτρες, κάνοντας εξαιρετικά δύσκολη τη δουλειά των συνεργείων που επί ώρες επιχειρούσαν στο σημείο.


«Η προσφυγή στη δικαιοσύνη είναι δεδομένη» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για το συμβάν. «Μόνο ένας διεστραμμένος εγκέφαλος θα μπορούσε να συλλάβει και να υλοποιήσει ένα τέτοιο σχέδιο. Είναι ανεξήγητο για ποιον λόγο κάποιος ή κάποιοι, θα ανοίξουν ένα φρεάτιο λυμάτων και θα ξοδέψουν χρόνο ή και χρήματα για να ρίξουν μέσα πέτρες και μάλιστα τέτοιου όγκου. 

Μου είναι αδιανόητο, ότι κάποιος μπήκε σε αυτή τη διαδικασία που ως μοναδικό αποτέλεσμα έχει τη δημιουργία προβλημάτων στους κατοίκους του Σβορώνου, καθώς και μια τεράστια δαπάνη για την Επιχείρηση. Κάνω έκκληση σ’ αυτόν που το έκανε να επισκεφθεί για το καλό του -και για το καλό όλων μας-, έναν ψυχίατρο. Η περίπτωσή του, μόνο ψυχιατρικής διερεύνησης χρήζει», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης Στεργιος Μπουσνάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου